Nu ești singur în ceea ce înseamnă repatrierea persoanelor decedate! Repatriere-decedati.ro este alături de tine

28

Auzim sau citim destul de des că este necesară repatrierea unor persoane decedate în străinătate pentru ca acestea să fie înmormântate așa cum se cuvine în țara noastră. Numărul persoanelor plecate din țara noastră este de ordinul miliaonelor de oameni ceea ce face ca numărul persoanelor de naționalitate română care decedează în străinătate să fie destul de mare. Diverse accidente, boli sau chiar condiți naturale sunt motivele pentru care românii decedează atât pe teritoriul țării noastre cât și pe teritoriul altor state. Germania este una dintre țările europene în care comunitatea de români este foarte numeroasă. Această situație conduce la apariția diverselor evenimente cum ar fi organizarea de nunți, botezuri sau organizarea celor necesare pentru a repatria trupul neînsuflețit al unei persoane. Moartea este firească și facilitează drumul pe care fiecare dintre noi trebuie să îl parcurgă pentru a putea trăi viața veșnică. Ceea ce rămâne pe pământ după decesul unei persoane este trupul neînsuflețit în timp ce sufletul merge spre viața veșnică. Cu toate că trupul putrezește odată cu trecerea timpului este necesar ca acesta să fie înmormântat ținând cont de toate tradițiile prezentate de către Biserică. Pentru ca o persoană de naționalitate română decedată în străinătate să poată fi înmormântată pe teritoriul țării noastre este necesară apelarea la serviciul de repatriere persoane decedate. Contractarea unui astfel de serviciu era o misiune destul de complicat de realizat în urmă cu câțiva ani. În momentul de față, o astfel de firmă este mult mai ușor de contractat. Pentru a realiza o astfel de contractare trebuie analizate o serie de aspecte, cele mai importante fiind prezentate în rândurile de mai jos.

Repatrierea unei persoane decedate poate fi realizată doar de către o firmă specializată în acest domeniu de activitate

Pentru a putea transporta sau înhuma o persoana decedată este necesară respectarea normelor de igienă și securitate sanitară. Aceste norme nu pot fi respectate decât cu ajutorul unei firme care este specializată în acest domeniu de activitate. Acesta este principalul motiv pentru care repatrierea unei persoane decedate nu poate fi realizată decât de o firmă care a fost special înfințată pentru a oferi un astfel de serviciu. Acestea sunt din ce în ce mai numeroase atât pe teritoriul țării noastre cât și pe teritoriile altor state. Pentru a putea colabora cu cea mai competentă firmă care oferă acest serviciu funerar trebuie analizate foarte bine ofertele existente pe piață. Este adevărat că într-o astfel de situație nimeni nu mai are timpul și cheful necesar realizării de analize însă este foarte important ca firma care se va ocupa de procesul de repatriere să nu fie aleasă la întâmplare. Din scurta analiză realizată printre firmele care oferă acest tip de serviciu funerar nu trebuie să lipsească următoarele aspecte:

  1. Numărul de repatrieri realizate. Acesta este cel mai important aspect. Dacă firma a realizat un număr foarte mare de repatrieri persoane decedate și toate au fost realizate în cele mai bune condiții atunci este alegerea corectă pentru a realiza repatrierea persoanei decedate.
  2. Deținerea tuturor acreditărilor necesare pentru a putea realiza repatrierea. Există firme care sunt acreditate să repatrieze doar din anumite țări. Având în vedere acest detaliu este necesară alegerea unei firme care este acreditată să repatrieze din țara în care s-a produs decesul persoanei.
  3. Modalitatea de repatriere. Există două modalități prin care se poate face repatrierea unei persoane decedate. Este vorba despre repatrierea pe cale rutieră și reptrierea pe cale aeriană. Ce-a de-a doua variantă oferă avantajul timpului însă este o soluție destul de costisitoare.
  4. Confortul oferit persoanei decedate. Chiar dacă persoana transportată este decedată acest lucru nu înseamnă că aceasta trebuie să fie repatriată în condiții proaste. Respectul față de o persoană nu trebuie să dispară în momentul în care aceasta trece în neființă.

Serviciul Funerar Internațional oferră cel mai bun serviciu de repatriere persoane decedate

Având o vastă experiență în domeniul serviciilor funerare, Serviciul Funerar Internațional este alături de toți românii care sunt obligați să își înmormânteze rudele decedate în alte țări. Personalul care lucrează în cadrul acestei firme deține toate informațiile necesare pentru a putea repatria din multe țări, Germania fiind una dintre țările europene din care această firmă repatriază persoane decedate. Apelând la serviciile acestei firme procesul de repatriere al persoanelor decedate se va desfășura foarte simplu, rapid și fără a fi necesară deplasarea unei rude cu persoana decedată. Buna colaborare avută cu autoritățile din statele europene facilitează tot procesul birocratic care trebuie parcurs pentru a putea realiza o repatriere. Acest aspect dar și modul profesionist în care este repatriată persoana decedată sunt două aspecte care fac diferența între firmele care oferă acest tip de serviciu funerar. Pentru a putea afla cât mai multe informații despre modalitatea prin care se repatriază persoanele decedate pe teritoriul Germaniei accesează https://www.repatriere-decedati.ro/despre-noi/repatriere-decedati-germania/.

Concluzii

Persoanele care tocmai au primit vestea decesului unui membru al familiei trebuie să știe că nu sunt singure în această încercare a vieții. Firmele care oferă servicii funerare oferă și consiliere funerară pentru ca membrii familiilor îndoliate să știe care sunt pașii care trebuie parcurși pentru ca persoana decedată să fie înmormântată așa cum cer tradițiile din țara noastră. În cazul în care este necesară repatrierea trupului neînsuflețit trebuie avute în vedere informațiile prezentate în cadrul acestui articol pentru a putea colabora cu o firmă care să realizeze repatrierea persoanei decedate într-un mod cât mai profesionist. Un exemplu de profesionalism, empatie, respect, calitate, rapiditate este oferit de către Serviciul Funerar Internațional.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata