O persoană a stat 50 de ore la coadă pentru a aduce un omagiu reginei Elisabeta a II-a

Prima persoană care a adus omagiu reginei Elisabeta a II-a la Westminster Hall a stat la coadă 50 de ore și spune că această experiență a ajutat-o să treacă peste o pierdere.

În plus, această persoană afirmă că experienţa a ajutat-o să facă faţă durerii provocate de moartea soţului său.

Vanessa Nanthakumaran are 56 de ani și locuiește în Harrow, nord-vestul Londrei. Soțul său pe nume Nallathamby Nanthakumaran a murit în luna februarie a acestui an. Aceasta făcea de mâncare pentru pomenirea de şapte luni a soțului când a aflat că a murit regina Marii Britanii.

„Mi-am pierdut soţul în februarie şi (văzând sicriul reginei) m-a ajutat să depăşesc doliul. Mă ajută în a procesa durerea pierderii soţului meu”, le-a mărturisit Vanessa jurnaliștilor de la PA, joi, după ce a adus omagiu reginei.

Aceasta a mai spus că a stat la coadă două zile pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei.

„A fost o experienţă diferită”, a precizat cea care a fost prima care i-a adus un omagiu reginei.

„Sunt atât de privilegiată că această oportunitate a fost oferită publicului. Îmi voi aminti de asta toată viaţa. Încă nu-mi vine să cred. Este ireal că am reuşit”, a adăugat ea.

Vanessa Nanthakumaran şi-a petrecut cele două zile cu Anne Daley, în vârstă de 65 de ani. Cele două au folosit pe rând un sac de dormit pentru a se odihni cât timp stau la coadă.

„Toată lumea a fost prietenoasă”, a precizat Nanthakumaran, adăugând că voluntarii şi poliţiştii le-au adus mâncare şi cafea.

„Chiar dacă a fost ploaie sau soare a meritat aşteptarea pentru regina noastră. Este o dată în viaţă. Nu o vom mai vedea. Am fost hotărâtă să fac asta de când am aflat că regina a murit”, a precizat ea.

„Mi-am controlat emoţiile când am intrat. Nu am vrut să intru emoţionată acolo, am vrut să o fac corect. Atmosfera a fost liniştită. M-am simţit ca şi cum aş fi singura persoană de acolo. A fost o experienţă tristă şi foarte emoţionantă”, a mai spus ea, potrivit news.ro.

Vanessa Nanthakumaran a mai menționat  că a făcut o reverenţă şi a spus rugăciuni. Aceasta i-a mulţumit reginei pentru „serviciul măreţ” oferit țării.

„Abia când am trecut pe lângă ea am simţit că a plecat cu adevărat, că este real, nu mai există şi nu o vom mai vedea vreodată”, a declarat femeia în vârstă de 56 de ani.

Sursa: stirileprotv.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata