Palm Residence Olteniței – apartamente premium la intrarea in Popesti Leordeni la cele mai bune preturi

De Continut Sponsorizat Construcţii Publicitate 107 citiri
4 min citire
La doar câteva sute de metri de granița (invizibilă) dintre Bucureșți (sector 4) și Ilfov (Popeșți-Leordeni), pe Șoseaua Oltenitei – DN4, se ridică un ansamblu rezidențial ce va schimba definitiv arhitectura zonei și va intrat în simbolistica orașului.

Proiectul imobiliar Palm Residence Olteniței este un ansamblu de locuințe premium, ce are în componență 2 corpuri de clădire parter+5 etaje. Totul se desfășoara pe un teren de 4.750 mp și conține, în totalitatea să, un număr de 119 unități locative diversificate (de la garsoniere la apartamente cu 2 și 3 camere),  zone comerciale, parcări, spații verzi, loc de joacă , toate cu o funcționalitate atent gândită.

Proximitatea cu Sectorul 4 este un avantaj major, la infrastructura în  evoluție exponențială a orașului Popești-Leordeni adăugându-se cea a Zonei de Sud .

Poate mulți se vor întrebă: de ce Palm Residence?

Pentru că este un proiect conceput ingenios, pentru că are compartimentări interioare  ideale, pentru că imobilele au suprafețe optime, pentru că oferă o mare diversitate de tipuri de proprietăți (garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere), pentru că interioarele sunt îmbrăcate în finisaje premium, puse în operă cu o manoperă desăvârșită. Și, nu îl ultimul rând, pentru că sunt extrem de accesibile oricărei categorii de clienți (probabil cel mai bun raport calitate/ preț din Zona de Sud.

La ce te uiți când iți cauți locuință dorita?

  1. Mijloace de transport în comun și accesul către zonele importante ale localității. Pe lângă faptul că Palm Residence este situat chiar pe un drum național, care este și una dintre cele mai importante artere ale capitalei (Șoseaua Oltenitei), acesta este și în apropierea a 3 (trei) stații de metrou din sudul Capitalei: Metrou Berceni, Metrou Dimitrie Leonida și Metrou Apărătorii Patriei, până la care se parcurg distanțe foarte reduse. Mai mult, exista acces rapid la 8 curse diferite de autobuze: 102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124.

  2. Unități de învățământ: Tinerele familii ce doresc să se alăture comunității Palm Residence – Olteniței au acces rapid la grădinițele, școlile și liceele de stat arondate, la care se adaugă o sumedenie de alte unități de învățământ private
  3. Obiective de interes: zona este extrem de ofertantă, deoarece la mici distanțe se regăsesc Piața Sudului, Sun Plaza Mall, Orășelul Copiilor, Delta Văcărești și Parcul Tineretului.
  4. Prețul de achiziție: orice calculator de rate bancare poate demonstra că este mult mai convenabil să achiziționezi un apartament în Palm Residence decât să stai cu chirie în zone adiacente.
  5. Istoricul dezvoltatorului și calitatea construcției: la mică distanță de proiectul Palm Residence Oltenitei, peste granița cu sectorul 4, stă o mărturie a priceperii și bunelor practici : ansamblul Sky Garden Tower, o construcție care și-a pus deja amprenta pe Șoseaua Oltenitei. Puterea exemplului funcționează și trebuie să funcționeze.

    PALM Residence Oltenitei vine în întâmpinarea celor interesați cu un coeficient calitate/pret extrem de atractiv și iți oferă posibilitatea de a face cea mai bună alegere atunci când dorești să achiziționezi un apartament nou în Popești Leordeni.

Acum este mai simplu decât ți-ai putea imagina să ai propriul cămin! Vino și tu în comunitatea Palm Residence!