Patria Acasă, creditul ipotecar ce vine în întâmpinarea dorințelor tale

0

Viața de acasă s-a schimbat în ultima perioadă. Petrecem mai mult timp în propria locuință – alături de cei dragi, dar și lucrând, mulți dintre noi. Este normal să ne dorim să o transformăm într-un spațiu plăcut și primitor, pentru cei ai casei și pentru oaspeții ei.

Multe persoane își doresc, în același timp, să achiziționeze o primă locuință sau să o schimbe pe cea în care locuiesc momentan cu una adaptată noilor nevoi. Ofertele de credite ipotecare ale băncilor sunt din ce în ce mai des gândite pentru a veni în întâmpinarea clienților de astăzi.

Patria Bank, de exemplu, oferă în acest moment un credit special adaptat vieții de astăzi: Patria Acasă. Îl poți accesa chiar și cu avans zero în anumite condiții, iar până la 18.12.2020 banca îți oferă cadou o sesiune de consultanță pentru ergonomizarea spațiului locuinței achiziționate prin intermediul creditului Patria Acasă.

Poți accesa creditul pentru locuință Patria Acasă fără avans, în anumite condiții

Avansul solicitat pentru creditul Patria Acasă este de 15% în cazul creditelor în lei și de 20% pentru creditele în euro.

Avansul însă poate fi 0 atunci când cumperi o locuință de minim 80.000 de euro sau echivalent într-un oraș mare (de exemplu, București, Cluj, Timișoara, Constanța, Craiova, Brașov) sau împrejurimile sale. Trebuie să aduci și o garanție suplimentară: un imobil pe care îl deții tu sau alți participanți la credit, într-o zonă urbană mare.

Ofițerii noștri de credit sunt disponibili în sucursalele Patria Bank sau telefonic, și îți vor comunica rapid dacă zona în care vrei să achiziționezi apartamentul se încadrează în această ofertă.

Ce beneficii ai atunci când accesezi creditul ipotecar Patria Acasă?

Pe lângă posibilitatea unui avans zero la creditul ipotecar pentru casă, accesând Patria Acasă oferit de Patria Bank, beneficiezi în această perioadă de:

  • DAE (dobânda anuală efectivă) începe de la doar 3,97% pentru creditele în euro și de la 5,55% pentru creditele în lei*. Beneficiul tău: o rată mică și mai mulți bani pentru tine pe perioada achitării creditului,
  • poți rambursa creditul ipotecar în minim 5 ani, maxim 30 de ani,
  • poți rambursa creditul pentru locuință anticipat parțial sau total fără costuri suplimentare și în orice zi lucrătoare, conform programului sucursalelor,
  • creditul pentru locuință Patria Acasă poate fi utilizat pentru refinanțarea unui alt credit de achiziție pentru imobile, deținut la alte bănci,
  • pentru a obține o sumă cât mai mare, poți solicita creditul ipotecar alături de o altă persoană/codebitor. Acesta poate fi soţul sau soţia, partenerul de viață, rude și afini de gradul I (părinți, copii, socrii, frați/surori, ginere/noră). Banca accepta maxim 2 codebitori.
  • până la data de 18.12.2020 poți beneficia gratuit, în limita bugetului total de premii disponibil, de o sesiune de consultanță pentru ergonomizarea spațiului noii tale locuinte. Un arhitect te va consilia pentru a amenaja în mod eficient spațiul casei tale.

Optează pentru creditul ipotecar Patria Acasă și te vei bucura de condiții avantajoase, inclusiv avans zero în anumite condiții (atunci când achiziționezi o locuință de minim 80.000 de euro într-un oraș mare sau în împrejurimile sale, aducând un alt apartament ca garanție)*.

În plus, dacă accesezi creditul până la 18.12.2020, vei avea o locuință amenajată exact în funcție de nevoile tale, cu ajutorul unui arhitect. Acesta va găsi cele mai bune soluții pentru ca locuința să poată integra biroul de acasă, școala online a copiilor și alte spații gândite special pentru nevoile tale.

* Consultă informațiile oferite de portalul PatriaBank.ro pentru condițiile acestor oferte, dar și pentru întreaga paletă de beneficii oferită de creditul ipotecar Patria Acasă

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close