Patru minori și 5 adulți au fost răniți într-o împușcătură pe plaja din Florida

De Jurnalul Național Externe Utile 126 citiri
3 min citire
Patru minori – cu vârste cuprinse între unu și 17 ani – au fost răniți, împreună cu cinci adulți, a spus poliția.

Nouă persoane au fost rănite când focuri de armă au izbucnit de-a lungul unei promenade de pe malul mării din Hollywood, Florida, trimițând oamenii să alerge frenetic să se adăpostească de-a lungul plajei aglomerate în timpul sărbătorii Memorial Day din Statele Unite.

Câțiva dintre cei răniți luni seara au fost duși la un spital de copii, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Deanna Bettineschi.

Bettineschi a spus că patru minori – cu vârste cuprinse între unu și 17 ani – au fost loviți, împreună cu cinci adulți între 25 și 65 de ani. Unul era operat luni noaptea târziu, în timp ce ceilalți erau stabili, a spus ea.

Impușcătura a avut loc cu puțin înainte de ora 19:00 (23:00 GMT), când a izbucnit o luptă și a fost trasă cel puțin o armă și s-au tras focuri de armă, a spus Bettineschi. Cel puțin o persoană era în arest, dar polițiștii căutau mai mulți suspecți.

Șeful poliției Chris O’Brien a declarat că mii de oameni se aflau în zonă și zeci de ofițeri de poliție au răspuns, inclusiv unii care se aflau în apropiere.

„Este regretabil că avem cetățeni care respectă legea care vin pe plajele noastre și care sunt întrerupți de un grup de criminali”, a spus el.

Vă rugăm să evitați zona dintre străzile Johnson și Garfield, precum și Broadwalk, din cauza unei investigații privind împușcăturile în desfășurare. Prezență puternică a poliției în zonă. Dacă doriți să vă reuniți cu un membru al familiei, am înființat o zonă de reunificare la bucla de autobuz Johnson St și N Ocean

 

Videoclipurile postate pe Twitter au arătat echipaje medicale de urgență răspunzând și acordând ajutor persoanelor rănite.

Poliția a spus că va exista o prezență mare de ofițeri pe măsură ce ancheta continuă. Oficialii au amenajat, de asemenea, o zonă pentru reunirea membrilor familiei.

„Le mulțumim bunilor samariteni, paramedicilor, poliției și medicilor și asistentelor de la camera de urgență pentru răspunsul lor imediat pentru a ajuta victimele împușcăturii de astăzi”, a declarat primarul de la Hollywood, Josh Levy, într-un comunicat.

Ziarul South Florida Sun Sentinel l-a citat pe primar spunând: „Plaja noastră are milioane de vizitatori de plajă pe an. Este o destinație foarte populară și frumoasă. De obicei, este o plajă liniștită.”

O destinație populară pe plajă, Hollywood se aștepta să vadă mai mulți vizitatori decât de obicei din cauza sărbătorii Zilei Memoriale.

Sursa – www.aljazeera.com

TAGGED: ,