Patru tipuri de ornamente pentru perete care conferă personalitate livingului

0 7

Te-ai plictisit de livingul tău şi ai vrea să aduci câteva schimbări şi un plus de personalitate pereţilor?

Atunci este timpul să apelezi la câteva tipuri de decoraţiuni de perete care pot da un plus de rafinament şi eleganţă spaţiului. Nu uita că livingul este camera care îţi dezvăluie personalitatea, aşa că alege ceva care te reprezintă.

Lucrări de artă pentru un decor modern

Poţi să fii sigur că arta atrage întotdeauna atenţia. Afişează pe unul din pereţii din living o pictură de dimensiuni mari ca punct focal, sau alege o fotografie minimalistă în alb şi negru.

O altă idee ar fi să creezi o superbă galerie cu tablouri sau fotografii artistice. Poţi să fii sigur că vei da livingului o personalitate pregnantă! Afişează postere încadrate, picturi, fotografii sau tapiţerii. Pentru a crea impact, poţi acoperi un perete întreg cu acestea, din podea până în tavan.

Foloseşte rafturi pentru a decora pereţii din living

Dacă ai multe cărţi şi ai epuizat deja tot spaţiul disponibil din bibliotecă, să ştii că vor arăta minunat pe câteva rafturi plutitoare pe pereţii din living. Pe lângă faptul că vor îmbrăca într-un mod interesant pereţii goi, îţi oferă şi spaţiu de depozitare suplimentar. Poţi să fii sigur că în acest mod livingul şi casa ta vor arăta mai pline de bun gust şi, totodată, vor dezvălui pasiunea ta pentru cultură şi literatură.

Acordă o tentă de accent zidurilor

În loc să te gândeşti prea mult la un decor suplimentar pentru pereţii din living, ai putea să te orientezi către un tapet inspirat. În acest mod poţi crea un colţ superb cu tentă artistică şi, totodată, vei da livingului un look inspirat şi atrăgător. Este o idee de decor care funcţionează excelent pentru camerele de dimensiuni mici.

Alte decoraţii pentru pereţii din living

Hărţile pot arăta foarte bine într-un living. Acestea dau o textură interesantă spaţiului şi, totodată, vorbesc despre pasiunea ta pentru călătorii.

  • Biciclete – Dacă eşti genul sportiv şi ai şi un living spaţios, îţi poţi decora pereţii din living cu biciclete. Poţi să fii sigur că vor atrage atenţia şi, totodată, echilibrează spaţiul şi schimbă aspectul pereţilor goi. În acest decor, câteva fotolii sac ar arăta minunat.
  • Piese de alamă – Piesele de artă din alamă pot schimba rapid un perete într-o capodoperă. Alege o paletă de culori liniştitoare şi armonizează-le cu decorul din cameră.
  • Televizorul – Dacă vrei un living cu un look modern, montează televizorul pe perete. În acest mod nu numai că eliberezi mult spaţiu dar obţii şi un living confortabil cu aspect contemporan.

Sursa de imagine:
Basileus / Shutterstock.com

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x