PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar , anunţă un nou parteneriat cu Necesit.ro

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă un nou parteneriat cu Necesit.ro, platformă ce are ca scop conectarea clienţilor cu cei mai buni profesionişti locali din România, a anunţat miercuri compania.

Graţie acestui parteneriat, profesioniştii locali şi micile afaceri de pe platforma Necesit.ro îşi pot plăti rapid şi în siguranţă facturile pentru lead-urile pe care platforma le oferă, la oricare dintre cele peste 19.000 de terminale PayPoint instalate în magazinele din apropiere.

În acest fel, PayPoint îşi extinde reţeaua de peste 180 de furnizori de telecomunicaţii, utilităţi, transport şi servicii financiare, prin intermediul cărora colectează peste 100 de milioane de plăţi de facturi.

De asemenea, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilităţi (gaz, apă, electricitate etc), contravaloarea rovinietei şi a ratelor bancare, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu. Mai mult, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

În conformitatea comunicatului, mii de români caută în fiecare zi pe platforma online Necesit.ro servicii oferite de profesionişti locali. Necesit.ro pune rapid şi gratuit în legătură clienţi din toată ţara cu firme din diverse domenii, de la arhitecţi, zugravi, acoperişari, electricieni, instalatori, până la firme de ferestre, servicii de contabilitate, designeri de site-uri web, firme de curăţenie, firme de pază şi multe alte categorii. La o cerere a unui client se primesc până la 6 oferte de la diferiţi profesionişti. Toate firmele care oferă servicii pe Necesit.ro sunt verificate în prealabil şi evaluate de clienţi după finalizarea fiecărui proiect.

Aşadar, PayPoint România este principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăţilor pentru 85% din furnizorii de utilităţi şi servicii telecom din ţara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locaţii în care clienţii pot efectua plăţi, cum ar fi: facturile pentru utilităţi, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă şi mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet şi cablu sau servicii de securitate.

În ţara noastră, Informa Corporation SRL, compania care deţine platforma Necesit.ro, este prezentă pe piaţa românească din 2016, şi din 2012 pe plan internaţional, cu sucursale în alte ţări europene (Croaţia, Slovenia) şi în Africa de Sud.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata