Pe Spotify, în curând, podcasturi cu Batman şi Kim Kardashian

Joi Spotify a anunţat sosirea supereroilor DC Comics – Batman, Superman şi Wonder Woman – pentru episoade difuzate pe platforma sa de podcasturi, informează AFP.

De asemenea, gigantul suedez a semnat, un contract cu vedeta de reality show Kim Kardashian West pentru un podcast specializat în cazuri penale.

Contractul cu WarnerMedia, proprietarul DC Comics, se derulează de câţiva ani şi priveşte „podcasturi ale unor scenarii originale povestite” care vor să exploreze „noi episoade bazate pe vastul univers al personajelor istorice şi emblematice ale DC”, au explicat cele companii într-un comunicat. Nu s-a precizat însă ce personaje vor fi interpretate, sau valoarea contractului care include „noi podcast-uri de comedie şi de dramă” bazate pe catalogul filmelor Warner Bros.

Pentru AFP, de asemenea, Spotify a confirmat  venirea lui Kim Kardashian pe platforma sa pentru un podcast în care ar trebui să discute cazul lui Kevin Keith, condamnat în 1994 pentru o triplă crimă despre care pretinde că este nevinovat. Condamnarea sa la moarte a fost comutată la închisoare pe viaţă în 2010.

Vedeta americană militează pentru o reformă a justiţiei penale americane şi împotriva încarcerărilor în masă care vizează în special populaţia de culoare. Kim a finalizat un stagiu la o firmă de avocatură şi intenţionează să susţină examenul de intrare în baroul din California în 2022.

În 2018, ea obţinut un gest de clemenţă din partea preşedintelui Donald Trump, care a graţiat o femeie de 63 de ani condamnată la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri.

În doar 16 luni, Spotify s-a poziţionat ca lider mondial, investind peste 600 de milioane de dolari, în principal în editori de conţinut.

La sfârşitul lunii mai, platforma a dobândit exclusivitatea pentru primul podcast american, „The Joe Rogan Experience”, cu 190 de milioane de descărcări pe lună.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata