Persoane suspecte de contrabandă şi vânzare de produse contrafăcute, în Galaţi

0

11 percheziţii domiciliare în cadrul a două dosare penale, având ca obiect comiterea infracţiunilor de contrabandă, respectiv comercializarea de produse contrafăcute în mediul online, au fost efectuate de  poliţiştii gălăţeni, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane despre care existau date că ar fi vândut, într-o piaţă din municipiul Galaţi, ţigări provenite din contrabandă, menţionează sursa.

Cu această ocazie au fost găsite şi indisponibilizate 555 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova, care ar fi fost destinate vânzării în incinta pieţei, în locurile pentru comercializarea produselor agroalimentare.

11 percheziţii domiciliare în cadrul a două dosare penale, având ca obiect comiterea infracţiunilor de contrabandă, respectiv comercializarea de produse contrafăcute în mediul online,

Au mai fost efectuate, alte opt percheziţii, la sediile a două societăţi comerciale şi la locuinţele a şase persoane, despre care existau date că ar depozita şi ar comercializa produse vestimentare contrafăcute.

În urma percheziţiilor au fost găsite şi indisponibilizate peste 600 de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii contrafăcute, inscripţionate cu mărci de lux protejate.

În acest scop, poliţiştii continuă cercetările în aceste dosare penale, faţă de 4 persoane juridice şi 5 persoane fizice, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale săvârşite de aceştia.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close