Piscine-concept este magazinul unde poti gasi cele mai bune accesorii pentru piscine

Cei care locuiesc la curte au fost tare răsfăţaţi în anul ce tocmai a trecut. Iar pentru că restricţiile nu par a ne părăsi prea curând, considerăm ca ei sunt în continuare cei care au parte de cele mai multe avantaje. Dacă ai o casă cu curte, cu siguranţă ai sau îţi doreşti şi o piscină. Dacă eşti un iubitor al apei şi un înotător pasionat atunci cu siguranţă vei dori să îţi instalezi o piscină cât mai cu curând. Dacă ne referim la o piscină în aer liber chiar dacă aceasta implica un pic mai mult multă muncă la începutul şi la sfârşitul sezonului cald, zilele în care căldura devine insuportabilă, piscina se dovedeşte a fi o mână de aur. Iar dacă vorbim de o piscină în interior, aceasta fără dar şi poate este o mână de aur pe toată perioada anului.

Dacă îţi doreşti o piscină care să reziste o perioadă cât mai îndelungată fără să implice costuri de reparaţii sau doamne fereste de înlocuirea unor piese importante, atunci trebuie să ai în vedere pe lângă o întreţinere şi o amenajare de excelente, şi produse de calitate,d ar şi apa sănătoasa.

Cele mai importante echipamente profesionale ale unei piscine sunt pompele, filtrele, țevile și fitinguri, kiturile de filtrare echipamentele pentru tratarea apei, componentele ABS şi panouri de comandă, încălzitoarele electrice, dezumificatoarele şi aşa mai departe. De asemenea, cele mai bune accesorii pentru piscine le vei găsi la Piscine – Concept.

De ce este importantă să foloseşti produse de calitate pentru piscină ta?

În primul rând produsele de o calitate superioare vor asigura o apă sănătoasă în fiecare zi de folosire a acesteia, de asemenea, acestea vin la pachet şi cu sisteme care asigură siguranţa familiei. Mai mult decât atât, te vor ajuta să economiseşti bani pe viitor, asigurând piscinei tale o durată de viaţă mai mare.

Accesorii pentru piscina ta

Avantajele echipamentelor de siguranţă pentru piscină din interiorul său din exteriorul locuinţe sunt foarte importante. Spre exemplu, prelate folosită la acoperirea piscinei în exterior este foarte importantă, căci va împiedica atât mizeriile (frunze, crengi şi alte impurităţi), cât şi insectele sau animăluţele să intre în apă. Dacă vei fi plecat de acasă pentru câteva zile sau dacă foloseşti piscina ocazional prelate este foarte utilă, căci atunci când vei dori să faci baie vei beneficia de o apă curată.

De asemenea, tot pentru menţinerea apei cât mai curata poţi folosi şi un sistem hidraulic. Acesta te va ajuta să scapi cu uşurinţă de frunzele şi insectele care se depun pe luciul apei. Un sistem hidraulic este format dintr-un con de aspiraţiei cu o deschizătură de dimensiunea unui geam.

Sistemele care pot aduce un plus de confort pot fi folosite oricând. Spre exemplu o cascadă cu apă încălzită poate fi folosită atât pentru piscinele din interior, cât şi pentru cele din exterior.

De asemenea, pentru a proteja apa din piscină poţi instala un duş simplu sau un duş solar. Acestea sunt foarte utile mai ales dacă mergi adesea desculţ prin grădină. Instalarea lor te poate ajuta să menţii apa mereu curată.

În ceea ce priveşte întreţinerea piscinei filtrele de apă, alături de purificatoarele de apă sunt accesoriile cele mai importante. Prin urmare înainte de achiziţionarea acestor echipamente este necesar să te informezi sau să apelezi la un specialist care să te îndrume spre produsul cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Pompa este importantă pentru curățare și are în componență din trei elemente – un prefiltru pentru reținerea impurităților mari, un corp, alcătuit dintr-o turbină care pune apă în circulație și un motor. Filtrele care asigură separarea impurităților din apă, elimină tulburarea apei, o fac limpede și îmbunătățesc calitatea apei.

Pentru că alimentarea piscinei, dar şi preluarea acesteia prin sistemul de epurare trebuie să fie capabile să reziste la presiuni ridicate, este important să ca ele să fie realizare din ţevi şi fitinguri de bună calitate. De asemenea şi duza de refulare este importantă, deoarece aceasta permite dirijarea fluxului de apă.

În cazul în care ai deja o piscina în curte şi îţi doreşti să înlocuieşti anumite echipamente poţi verifica şi ofertele celor de la piscine-concept.ro. Mai mult decât atât aceştia te pot ajuta şi cu servicii complete de construcţie,reamenajări sau de montaj echipamente la preţuri foarte avantajoase.

În cazul în care ai copii şi vrei să le oferi mai multă distracţie pe timp de vară atunci când folosesc piscina exterioară, poţi achiziţiona şi un tobogan. Dacă vrei să îl folosească şi adulţii fie cumperi unul separat, fie cumperi unul care să fie potrivit atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Poţi opta pentru un tobogan drept sau curbat, unul simplu sau mai complex… ori care ar fi alegerea tam distracţia la piscina este garantată.

Nu uita că apa din piscină trebuie să fie curată mereu atunci când doreşti să înoţi, prin urmare nu uita să optezi pentru nişte produse de calitate, dar şi să te documentezi despre fiecare element în parte. Nu uita de filtrele de purificare a apei, acestea sunt cele mai importante echipamente de întreţinere a piscinei.

O piscină îţi poate oferi foarte multe beneficii pe toată perioada anului, prin urmare nu uita că aceasta are nevoie de o îngrijire specială, dar şi de produse de calitate. Dacă ai nevoie de ajutor, poţi oricând apela la specialişti care să te ajute să iei cele mai bune decizii şi să te îndrume spre produse de calitate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata