Pregateste-te pentru redeschiderea unitatilor de invatamant cu un vestiar metalic scolar!

81

Pentru majoritatea oamenilor, anii de scoala au reprezentat o perioada minunata. Fie ca privesti inapoi la acea etapa a vietii tale cu nostalgie, fie ca te gandesti ca ai fi putut profita mai mult de zilele petrecute in bancile scolii, oricine rememoreaza “anii de liceu” se lumineaza la fata.

Acum, dupa ce ai devenit un “om mare” este momentul sa ii ajuti si pe altii sa se dezvolte intr-o maniera adecvata si echilibrata. O investitie mica pentru tine, insa cu un puternic ecou in maturizarea unor elevi este achizitionarea unui vestiar metalic scolar. In continuare, vei putea citi cele mai importante avantaje ale acestui produs!

vestiar metalic

Rezistenta in fata trecerii timpului

Desi traim intr-o societate in care tendinta generala este de digitalizare, mai este mult timp pana cand vor disparea materialele de studiu tiparite. Poate chiar nu vor disparea niciodata. Prin urmare, manualele, fisele si auxiliarele fac parte din realitatea cotidiana a elevilor. Pentru ca acestia sa nu mai fie nevoiti sa transporte zilnic ghiozdane grele, care sa le dauneze sanatatii sistemului osos si muscular, pot folosi urmatoarea alternativa: utilizarea unui vestiar metalic scolar!

Astfel, elevii pot lasa la scoala instrumentele didactice de care nu au nevoie in ziua urmatoare si pot opta sa transporte numai strictul necesar. Mai mult, vestiarele sunt fabricate din otel, iar vopseaua acrilica de pe suprafata lor prezinta o rezistenta ridicata la coroziune, ceea ce garanteaza durabilitatea in fata factorilor exteriori cu potential daunator.

Un spatiu de depozitare personal

In functie de nevoile pe care doresti sa le satisfaci prin achizitionarea acestui produs, poti alege o compartimentare ideala pentru cerintele tale. Prin aceasta optiune, vei putea atribui fiecarui student cate una sau mai multe casete din dulapul vestiar.

Balamalele interioare ale usilor sunt prevazute cu un sistem antiefractie, drept urmare obiectele personale ale elevilor sunt pastrate in deplina siguranta. Totodata, fantele de aerisire din acoperisul vestiarului si de pe fateta fiecarei usi asigura o circulatie optima a aerului. Fiecare copil va putea depozita intr-un vestiar metalic sigur obiectele persoanle, echipamentele pentru orele de educatie fizica, manualele, caietele sau ghiozdanele.

Provoaca-le creativitatea!

Modelele de vestiar metalic oferite de profesionistii de pe officeclass.ro sunt prezentate sub diferite forme, dimensiuni si culori. Mai mult decat simpla amplasare a unor spatii de depozitare pe holurile scolii sau in salile de clasa, poti provoca elevii sa isi dezvolte simtul creativ. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le oferi permisiunea de a-si personaliza fiecare caseta individuala.

Copiii iubesc sa isi manifeste creativitatea! Aceasta activitate este perfecta atat pentru orele de educatie plastica, cat si pentru orele de dirigentie. In acelasi timp, odata cu personalizarea fiecarei casete, elevii se vor simti mandri ca “opera lor de arta” va deveni un exponat permanent pe coridoarele scolii. Nu uita: nu totul consta doar in matematica si limba romana! Inteligenta emotionala este cel putin la fel de importanta precum cea rationala.

Prin urmare, ce mai astepti? Gandeste-te cat de mult te-ar fi ajutat pe tine un vestiar metalic  in vremea anilor de scoala! Ajuta elevii de astazi sa aiba toate conditiile necesare unei dezvoltari armonioase si ofera-le ceea ce tu ti-ai fi dorit!

Articol realizat de www.iagency.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata