Prima piscină plutitoare din lume se va deschide în Londra

167

Prima piscină plutitoare din lume, cu fund de sticlă și vedere de la o înălțime de 35 metri deasupra străzilor din Londra, se va deschide luna viitoare.

În contextul constructorului, acest proiect aparține dezvoltării rezidențiale Embassy Gardens și este situată între două blocuri de apartamente de lux din Nine Elsm, oferind celor curajoși privelişte de la etajul 10. Piscina de 82 de metri va deține 400 de tone de apă și va oferi, de asemenea, o priveliște uimitoare către ambasada SUA, Casa Parlamentului și London Eye.

Din punct de vedere financiaro-imobiliar, prețul unui apartament, la complexul rezidențial The Embassy Gardens, începe de la 600.000 de lire sterline și se ridică la 5 milioane de lire pentru suita penthouse. Cei care locuiesc acolo se vor bucura, pe lângă piscina plutitoare, și de un bar și un spa pe acoperiș.

Asemenea concept a fost gândit, pentru prima dată, în 2013. Sean Mulryan, președintele dezvoltatorului Ballymore, a spus anterior: „A fost o idee care s-a remarcat cu adevărat și pe care am considerat-o destul de specială. Nu știam dacă era posibil la acea vreme și acum cinci ani nu ar fi fost. Doar datorită progreselor tehnologice suntem capabili să facem acest lucru”, comform site-ului web.

Sursa: digi24.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata