Prințul Harry a fost „bătut” natativ de Britney Spears

De Jurnalul Național Actuale Cultură 232 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

În contextul memoriilor, anul 2023 a fost plin de surprize la capitolul dezvăluiri ale celebrităților. Nume precum Britney Spears și Prințul Harry și-au revărsat amarul sufletelor în memorii ce au ajuns în topul celor mai căutate. Spre surprinderea multora, starul pop l-a detronat pe mezinul Regelui Charles. Ce premiu a câștigat.

 Dezvăluiri inedite în cărțile de memorii publicate în 2023

Cărțile de memorii ale lui Britney Spears și Prințul Harry au ajuns în fruntea topurilor, datorită dezvăluirilor făcute de cele două celebrități. Sunt doar două nume dintre vedetele care au ales să facă publice detalii neștiute despre viețile lor personale sau profesionale.

În primă fază, în ciuda freneziei din mass-media, avansurile considerabile plătite celebrităților păreau să depășească profiturile editorilor. Sfârșitul anului 2023 însă, a fost momentul care a făcut lumină asupra celor mai bune cărți de memorii lansate în ultimele luni.

Autobiografia Prințului Harry nu a ajuns în topul Goodreads Choice Awards 2023

Poate și datorită statutului său regal, mulți se așteptau ca Prințul Harry să conducă topurile celor mai căutate memorii ale anului, cu autobiografia sa intitulată Rezerva. Se pare însă că dezvăluirile din lucrare nu au fost suficiente nici pentru a-l menține în topul Goodreads Choice Awards 2023.

Iar, paparazzi au fost în alertă maximă, în cazul ambelor celebrități. Lansările de carte ale lui Britney Spears și Harry au fost însoțite de fel de fel de speculații și interpretări fanteziste. De la momente personale intense până la scandaluri la ordinea zilei, toate dezvăluirile au ținut primele pagini ale tabloidelor.

Britney Spears a câștigat premiul pentru cea mai bună carte de memorii

În acest sens, părerile fanilor lui Britney Spears și Prințului Harry privind dezvăluirile făcute în cele două autobiografii, cea a cântăreței fiind intitulată Femeia din mine, au fost împărțite. Cine va câștiga premiul Goodreads Choice Awards 2023 a devenit un subiect de bază pe platformele sociale.

Iar evenimentul organizat cu ocazia acordării premiilor Goodreads Choice Awards 2023 a dezvăluit cine a câștigat titlul pentru cea mai bună carte de memorii. Nu, nu este vorba despre Prințul Harry. Se pare că autobiografia lui Britney Spears a umbrit chiar și relatările unui membru regal.

 

Cea mai căutată carte de memorii din istorie, disponibilă și în România

Britney Spears, cel mai mare star pop al secolului XXI, a câștigat premiul Goodreads Choice Awards 2023 pentru cea mai bună carte de memorii. Este una dintre cele mai căutate cărți de memorii din istorie, bucurându-se de 1,1 milioane de lucrări vândute în doar prima săptămână de după lansare.

În precizările sale, „Editura Bookzone aduce în România autobiografia care a zguduit lumea: povestea reală, intensă și plină de emoție a celui mai mare simbol pop al secolului XXI. Acesta nu este doar un triumf literar, ci și un ecou al vocii publicului, care a desemnat această carte drept cea mai impresionantă memorie a anului 2023.

Pentru noi, recunoașterea cititorilor este cel mai înalt premiu. Mulțumim fiecărui cititor pentru că a îmbrățișat această poveste profundă și pentru că a resimțit fiecare pagină încărcată de emoție și autenticitate”, a spus Florin Enceanu, fondatorul editurii Bookzone.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,