Produsele de mobilier create și fabricate în România, preferate de aproximativ 60% dintre clienții Mobexpert

Colecția Fabricat în România din portofoliul Mobexpert, cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață, este în topul preferințelor clienților. Aproximativ 60% dintre clienții companiei cumpără piese de mobilier și decorațiuni realizate pe piața locală.

Din dorința de a inova, dar și pe fondul condițiilor în permanentă schimbare de pe lanțul de aprovizionare, Mobexpert s-a axat în ultimul an pe dezvoltarea colecției de mobilier realizate în fabricile locale din Târgu Mureș, Dej, Suceava, București și a investit în designul și producția a peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele, scaune de birou. În prezent, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt fabricate în România. Una dintre noile game de mobilier este Wave, al cărei design este semnat de arhitecta Mobexpert, Diana Marinescu.

„Mobexpert acordă o importanță deosebită produselor realizate în România, create de designerii noștri și realizate în fabricile proprii. Inovăm constant pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le oferim produse de calitate la prețuri corecte. În plus, producția în fabricile locale ne ajută să oferim constant produse noi, în tendințe, și cu termene de livrare rezonabile.”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Dacă în anul 1995, la începutul activității de producție în țara noastră, compania avea capacitatea de a livra într-o lună maximum 200 de scaune și 20 de canapele, astăzi Mobexpert poate atinge această performanță în aproximativ o oră.

În cele 8 fabrici din România ale Mobexpert lucrează aproximativ 700 de angajați, care reprezintă 30% din totalul grupului Mobexpert. Experiența, profesionalismul și tehnologiile moderne permit creșterea constantă a numărului de produse fabricate de companie.

Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume.  Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferențiază pe piața de profil din România.

În plus, prin creșterea productivității în fabricile proprii, Mobexpert reușește să acopere preferințele clienților în materie de amenajare, indiferent de stilul pe care aceștia îl preferă. De la stilul clasic, romantic sau natural și până la piese de mobilier în stil contemporan, modern, urban sau young living, toate se regăsesc în colecția Fabricat în România.  Astfel, în ultimul an, compania a reușit să lanseze cel puțin un produs nou pe lună, creat și fabricat în interiorul grupului Mobexpert. Majoritatea produselor realizate în ultima perioadă sunt în stil modern și cu posibilități multiple de configurare, conform ultimelor tendințe și în acord cu solicitările clienților Mobexpert.

Până pe 28 septembrie, toate produsele de mobilier și decorațiuni din colecția Mobexpert Fabricat în România beneficiază de o reducere de 15%, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele din București și țară.

 

DESPRE MOBEXPERT

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Mobexpert este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până în spațiul clientului final. Reţeaua regională a Mobexpert numără 27 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata