Progrese în industria jocurilor de noroc

Toate afacerile prospere din ziua de astăzi sunt legate într-un fel sau altul de evoluția tehnologică. Au rămas puține sectoare care să nu fie atinse de degetele lungi ale tehnologiei iar industria jocurilor de noroc nu este una dintre ele. De fapt, această industrie a profitat din plin de inovațiile aduse, tehnologia fiind principalul motor al dezvoltării în această industrie. Cazinourile fizice, cele strălucitoare și elegante pe care le tot vedem în filme și documentare, nu sunt accesibile pentru toată lumea, iar cele mici, întunecate și obscure de la colțul străzii, nu sunt chiar atât de îmbietoare, pentru a acapara mai mulți jucători. Trecerea industriei în mediul online de la începutul anilor 90, nu a fost decât un pas logic dar care a avut un impact extrem de pozitiv. Pe site-uri precum Cazino.info găsiți informații utile despre cazino online, cu recenzii și comparații actualizate despre operatorii de jocuri de noroc străini, licențiați de ONJN.

Disponibilitatea jocurile de noroc online au ridicat mai multe semne de întrebare, în special în rândul guvernatorilor, care au ridicat întrebări legale despre siguranța datelor financiare și personale ale jucătorului, despre politica spălării de bani, posibilitatea dezvoltării unei dependențe de jocuri dar și despre corectitudinea jocurilor. Astfel, că în cel mai scurt timp, au fost înființate organisme de reglementare a industriei, instituții specializate pentru licențierea software-ului de cazinou și nu în ultimul rând, au fost introduse cele mai noi tehnologii Firewall.

Analiza predictivă și modelarea datelor este una din principalele tehnologii pe care cazinourile le folosesc pentru a se adapta nevoilor jucătorilor. Cu informațiile culese de la jucător, privind timpul petrecut, jocurile care au fost cel mai mult accesate, rapoarte pentru pierderi și câștiguri, operatorii de cazinouri pot veni cu oferte de nerefuzat, personalizate pentru clienții lor. Tehnologia computerizată este folosită și pentru a crea profiluri de jucători, prin identificarea riscului luat, creat din tiparul de pariere.

Pentru a putea ține pasul cu noile tendințe tehnologice, cazinourile online au trecut la Realitatea Virtuală, VR. Aceasta îi permite jucătorului să intre într-un mediu digital tridimensional, unde elementele create digital sunt ca și reale. Cazinourile fizice și-au creat versiuni digitale, unde jucătorii pot avea o experiență online, dar care reproduc experiența reală.

AR, Realitatea Augmentată, este o tehnologie care se asemănă foarte mult cu tehnologia VR. AR permite utilizatorului să suprapună elementele digitale (sau VR-ul dacă doriți) în lumea reală. Cazinourile își pot crea propriile versiuni digitale, unde utilizatorii au acest la toate categoriile de joc , în timp ce fac și alte activități.

Tehnologia Blockchain este introdusă încet dar sigur la cazinourile online.  Această resursă digitală permite interacțiunea anonimă și elimină posibilitatea fraudelor. Cei mai mulți dintre jucători preferă tehnologia Blockchain datorită lipsei de intermediare și lipsei taxelor.

Bazinele de jocuri de noroc este o tehnologie de rețea care permite jucătorilor din întreaga lume să își canalizeze resursele pe grupuri, de unde pot paria cu limite mari. Folosind aceste resurse, jucătorii au posibilitatea de a accesa jocuri cu limite de pariu foarte înalte, unde pot paria și câștiga sume extraordinar de mari.

AI, Inteligența Artificială, este folosită de cazinouri sub forma rețelelor neuronale, pentru a facilita algoritmii de randomizare solicitați. Această tehnologie ajută la  procesarea milioanelor de solicitări, prin distribuirea puterii de calcul, astfel jucătorii pot paria fără întârzieri tehnice. AI este folosită, de altfel, pentru a identifica jucătorii activi pe net, pentru a le transmite date concrete, în urma căutărilor lor. Dacă un utilizator de net a căutat recent mai multe informații despre cazinouri online cu bonus, sau cazinouri bonus pentru sloturi, atunci AI îi trimite constant, pe toate paginile deschise, mesaje cu reclame la cazinourile care corespund cerințelor.

Tehnologia a schimbat jocul definitiv, aducând flexibilitate și fiabilitate totodată. Cazinourile online oferă o experiență mai bună, mai sigură, la costuri mult mai mici. Aceste platforme de jocuri de noroc au costuri mult mai mici și automat își permit prețuri mai mici și bonusuri mai mari. Fiind vorba doar despre spațiul pentru stocare, cazinourile online au posibilitatea să introducă jocuri noi imediat ce au fost lansate, în timp ce cazinourile fizice sunt limitate. Competiția între cazinourile online este mare și cu această ocazie beneficiază jucătorul, unde sunt lansate constant oferte generoase. Viitorul acestora este sigur, însă nu-l putem prezice și pe cel al cazinourilor fizice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata