Proiectul „Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale” este lansat de Mastrecard

43

În accelerarea transformării digitale, Mastercard lansează „Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale”, o suită de soluţii, dedicată antreprenorilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii din România ce îşi realizează operaţiunile financiare prin cardurile Mastercard Business emise în România, conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Această soluţie, propusă de Mastercard şi partenerii săi bancari, ce emit carduri Mastercard Business, vine ca răspuns la nevoia micilor afaceri ce şi-au regândit operaţiunile în noul context de lucru. De la modul în care fac plăţile, la felul în care organizează întâlnirile interne, până la prestaţia faţă de clienţi şi partenerii de afaceri, o mare parte din modul de lucru tradiţional al firmelor a fost mutat din mediul fizic în mediul online.

În contextul conlucrării, „Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale” aduce împreună o serie de parteneri care se adresează segmentului de clienţi IMM şi care au construit pentru aceştia soluţii personalizate, disponibile în baza parteneriatului cu Mastercard, care vin la pachet cu discounturi de preţ atunci când sunt achiziţionate cu un card Mastercard Business.

Setul debutează cu o serie de oferte relevante, create împreună cu Connections Consult, certSign şi SanoPass, urmând să fie extins cu noi beneficii pe toată durata anului 2021.

Astfel, din 15 martie, posesorii de carduri Mastercard Business emise în România beneficiază de 6 luni de asistenţă gratuită la achiziţionarea pachetului Digital Workplace pentru o perioadă de 12 luni. Soluţia oferită de Connections Consulting constă în hardware, software şi suport, precum şi până la 30% discount aplicat la cel mai des utilizate servicii de încredere eIDAS oferite de certSIGN, alături de consultanţă gratuită, de 2 ore, 4 ore şi, respectiv, 6 ore, în funcţie de tipul de pachet achiziţionat.

De altfel, actuala suită de soluţii include 50% reducere la abonamentele medicale SanoPass dedicate angajaţilor şi servicii gratuite de medicina muncii. Toate cele de mai sus au fost gândite pornind de la experienţa comună a Mastercard şi a partenerilor săi în colaborarea cu IMM-urile; acestea au rolul de a acoperi nevoia de expertiză şi consultanţă, fiind special dezvoltate în parteneriat cu Mastercard.

În opinia sa, anul „2020 ne-a schimbat pe toţi, de la modul în care gândim, lucrăm şi trăim. Ne-a pus în faţa nevoii de adaptare rapidă pentru a ne putea desfăşura activităţile pe care până atunci le făceam într-un anumit fel. Cea mai mare nevoie de transformare a venit, însă, în sectorul afacerilor mici care au înţeles, mai mult ca niciodată, că digitalizarea îi va ajuta fundamental, chiar dacă business-ul lor este unul tradiţional. Venim astăzi în sprijinul micilor întreprinzători cu o serie de oferte special create să îi ajute în acest nou context local, regional şi mondial”, a declarat Cosmin Vladimirescu, country manager Mastercard România şi Croaţia.

în prezent, Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi.

Iar, certSIGN, principalul producător şi dezvoltator de soluţii criptografice, ajută la protejarea informaţiilor electronice, de la contracte şi tranzacţii online pană la informaţii salvate pe staţiile de lucru şi servere, desfăşurând proiecte în domeniul identităţii digitale, a semnăturilor electronice şi securităţii cibernetice în peste 20 de ţări.

În România, Connections Consult este lider pe piaţa de digital transformation, are 300 de angajaţi şi birouri în Bulgaria, Serbia, Germania, Franţa, Olanda, SUA, Arabia Saudită şi Taiwan. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management şi Software Development On Demand. Clienţii Connections sunt companii globale şi companii medii româneşti din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom şi Retail.

Lansată în anul 2019, SanoPass este o companie, ce a devenit rapid cea mai mare platformă care digitalizează, conectează şi individualizează toate beneficiile de prevenţie medicală. Pachetele oferite prin intermediul platformei pot include, pe lângă serviciile de medicina muncii, consultaţii, investigaţii, analize de laborator, stomatologie, psihologie, fizioterapie şi imagistică avansată.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner