Rezervă un sejur în Punta Cană prin Let’s Go Travel și bucurați-va de soare în plină iarnă

Vacanțele în Republica Dominicană sunt o experiență de neuitat din multe puncte de vedere. Dincolo de vibrații caraibiene, climă tropicală, plajele de vis, oameni prietenoși, liniște și viață de noapte vibrantă cu baruri și cluburi, există ceva ce parcă ne vrăjește iremediabil, încât ne-am dori că acest vis frumos, trăit în realitate, să nu se termine niciodată. Ei, bine, în linii mari, pentru început, cam acestea sunt câteva dintre ideile principale pe care trebuie să le aveți în minte atunci când va planificați o vacanță în Punta Cană. Puteți rezervă un sejur în Punta Cană prin Let’s Go Travel și nu veți regretă nici măcar o secundă alegerea făcută.

Pentru a va convinge că această este cea mai bună opțiune pentru viitoarea călătorie, v-am pregătit o mulțime de alte lucruri interesante pe care merită să le știți înainte de a va face bagajele și a pleca. Cert este că, odată ce ați ajuns acolo, un tur local este prima etapă pe care trebuie să o bifați, pentru a descoperi tot ceea ce merită vizitați, în vederea obținerii unei imagini de ansamblu asupra locului. De asemenea, acest lucru va permite să va pierdeți de-a dreptul în frumusețea împrejurimilor locale pe care le veți întâlni la orice pas.

Situate pe coasta de est a Republicii Dominicane, Punta Cană și regiunea Bavaro sunt zonele ce formează La Costă del Coco, cunoscută și sub numele de Coasta de Cocoș, ce prezintă o multitudine de palmieri superbi și plaje frumoase. Dacă sunteți în căutare de plaje spectaculoase în timpul petrecut în acest paradis, Punta Cană nu va va dezamăgi.

Întâi de toate, plajă Bavaro, cunoscută pentru nisipurile sale albe că zahărul, ce oferă o ambianța de nedescris celor care știu ce înseamnă o vacanță de lux. Plajă Macao, pe de altă parte, este un loc popular pentru cei care caută aventuri pe apă, încercând tot ceea ce se poate în materie de scufundări și surf.

Nu în ultimul rând, dacă veți rezervă un sejur în Punta Cană prin Let’s Go Travel, nu ar trebui să pierdeți din vedere nici plajă, Juanillo, ideală pentru clipe mai relaxante, calmante.

Cu toate acestea, dincolo de locurile pe care merită să le viziteze, turiștii caută și cazări pe măsură: de lux, moderne, de regulă, all inclusive. Prin urmare, dacă veți rezervă un sejur în Punta Cană prin Let’s Go Travel, va prezentăm trei hoteluri pe care le puteți vizualiza și analiză, pentru a va face o părere cu privire la serviciile oferite și prețul lor.

  1. Barcelo Bavaro Palace 5* – All Inclusive

O prima opțiune pe care v-o prezentăm este acest complex, unde puteți avea parte de 7 nopți de cazare cu servicii all inclusive la destinație. De asemenea, prețul pe care îl veți plăti pentru acest sejur implică și cheltuielile pentru biletul de avion, precum și pentru bagaje, cel de cala și cel de mâna, transferul de grup (aeroport – hotel – aeroport) sau transferul privat (cost separat). Inclus în pachet este și asistență turistică în limba română, iar suplimentar, contracost, se poate opta pentru excursii opționale, dar și asigurarea storno și cea pentru evenimente medicale.

  1. Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort 5* – All Inclusive

Cea de-a două oferta de sejur pe care v-o aducem în atenție este în cadrul acestui resort de cinci stele. În ceea ce privește serviciile de care aveți posibilitatea de a beneficia, va menționăm că în această oferta este vorba de 7 zile de cazare, acoperirea costurilor biletele de avion (zbor charter direct), transfer de grup (aeroport – hotel – aeroport), taxele de avion, inclusiv cele pentru bagajul de cala, respectiv cel de mâna. De asemenea, de îndată ce veți ajunge la destinație, veți avea parte de servicii all inclusive, precum și asistență turistică în limba română.

Din categoria serviciilor suplimentare fac parte excursiile opționale, asigurare completă de călătorie și transferul privat. Credeți-ne că merită fiecare euro!

  1. Iberostar Dominicana 5* – All Inclusive

Ultima varianta pe care v-o aducem în atenție este un sejur în Punta Cană cu cazare într-un superb complex hotelier. În primul rând, înainte de a intră în detaliile ce vizează serviciile pe care vi le pune la dispoziție oferta noastră, menționăm faptul că aveți posibilitatea de a opta între cinci variante de preț, în funcție de luna în care va doriți să mergeți. Spre exemplu, un sejur în luna octombrie pornește de la 2.978 de euro, iar unul în luna februarie ajunge la 3.558 de euro.

Astfel, revenind la serviciile oferite, veți beneficia de bilete de avion, costul cazării pentru 7 zile fiind inclus în prețul propus, la fel și taxele de avion, cele pentru bagaje și asistență turistică în limba română. În plus, tot la acest capitol amintim și de transferul de la aeroport la hotel și înapoi, dar și serviciile all inclusive. Pe de altă parte, aveți posibilitatea de a opta și pentru servicii la cerere, iar acestea pot include excursii opționale, asigurarea completă de călătorie, precum și transferul privat la hotel.

Dumneavoastră alegeți când vreți să vizitați aceste locuri pline de frumos și relaxare, căci ofertele noastre sunt actualizate mereu.

A rezervă un sejur în Punta Cană prin Let’s Go Travel este mai simplu că oricând!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata