Sărbătorește iubirea în fiecare zi: idei de cadouri pentru jumătatea ta în luna iubirii

Februarie este cea mai scurtă lună a anului 2021, dar cu siguranță nu este lipsită de peripeții. De americani este privită ca luna iubirii, aceștia sărbătorind Sfântul Valentin pe data de 14. Și noi, românii, am adoptat după comunism foarte multe influențe de peste ocean, dar n-am uitat nici de sărbătorile noastre. Dragobetele este o datină milenară pe care merită să o ducem mai departe, generație din generație.

Suntem de părere că iubirea adevărată este practicată zilnic. Nu este nevoie de o sărbătoare specială să-ți aducă aminte că ai alături un om minunat și un iubit devotat. Psihologic vorbind, oricine își dorește să fie apreciat. De aceea, pe lângă susținere și respect, din când în când îi poți oferi celui drag o atenție din suflet, un cadou practic, un lucru material pe care știi că și-l dorește de mult timp. Asta înseamnă că ești atentă la nevoile și dorințele lui. De aceea, deși nu materialismul trebuie să primeze într-o relație, nu-i nimic rău să-i arăți cât de mult îl iubești.

Dacă nu ești sigură ce să-i oferi de Ziua Îndrăgostiților, citește lista de mai jos pentru inspirație:

Haine, de ce nu?

Poate o să ți se pară o idee destul de anostă, dar să știi că unele dintre cele mai reușite cadouri sunt cele practice. Niciodată nu are suficiente camasi barbati în dulap, mai ales dacă lucrează într-un mediu unde protocolul primează. Iar femeile știu asta foarte bine, așa-i? Poți, de asemenea, să-i cumperi un sacou cu batistă, într-o culoare aparte, cum ar fi ocrul, verdele închis sau vișiniul. Dacă iubitul tău adoptă stilul casual, atunci o pereche de blugi barbati este fix ce-i trebuie. De altfel, denimul este unul dintre materialele preferate indiferent de sex, așa că există mici șanse să dai greș. Cum vine primăvara, poți să arunci un ochi peste noile colecții de ochelari și-i poți oferi un cadou nu doar practic, dar și interesant celui mai drag om din viața ta.

Gadget-uri

Jucăriile bărbaților sunt gadget-urile, iar dacă iubitul tău este mereu la zi cu tot ce apare în materie de tehnologie, este musai să-i dăruiești un cadou special. Dacă știi deja ce își dorești, ai scăpat ușor. Dacă ești în dubiu, te putem ajuta noi. Ce zici de un încărcător wireless din bambus sau o boxă bluetooth impermeabilă, pe care să o folosească la duș? Un cadou extrem de practic poate să fie și o cameră pentru mașină care dispune de detecția mișcării. Este un accesoriu mai mult decât necesar pentru un proprietar de mașină, așa că ia în considerare și această sugestie.

O scurtă escapadă în doi

Un mic search pe Trip Advisor și Airbnb ar putea să-ți ofere o imagine clară asupra locurilor din țară unde câteva zile de odihnă și liniște să fie acel ceva de care aveți nevoie amândoi. Poate vă place să schiați, așa că este păcat să nu vă luați schiurile cu voi și să mergeți la munte. Conceptul de glamping a ajuns și în România în ultimii ani, adus de români frumoși și întreprinzători care au înțeles că oamenii doresc să se reîntoarcă la natură fără să piardă confortul cu care sunt obișnuiți acasă sau la hotel. Ce ziceți să vă petreceți un weekend prelungit într-un cort luxos, într-un peisaj de vis?

Mahatma Gandhi spunea atât de frumos: „Unde este iubire, acolo este viață‟. Una dintre cele mai frumoase sentimente este să iubești și să fii iubită, nu-i așa?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata