Sfaturi pentru o vacanta ieftina

Exista o multime de factori care fac diferenta intre o vacanta ieftina si una extrem de scumpa. Concedii in plin sezon turistic versus concedii in afara sezonului turistic. . Companii aeriene low cost versus companii de linie.

Diferenta dintre o vacanta ieftina si una scumpa poate fi data chiar de ziua din saptamana in care alegem sa calatorim.
Turistii pot economisi pana la 45% din cheltuieli daca fac o simpla alegere: sa schimbe ziua in care fac rezervarile si ziua de plecare.

Cea mai buna zi in care sa-ti cumperi biletul de avion este duminica, aceasta este singura zi din saptamana cand biletele de avion au cele mai mici preturi

Atunci cand pleci in vacanta nu trebuie sa spargi pusculita si sa-ti cheltuiesti toate economiile. Exista cateva strategii care te pot ajuta sa platesti cele mai mici tarife, sa profiti de reduceri si sa economisesti banii pentru urmatorul concediu.

Cea mai buna perioada in care sa iti rezervi biletele de avion este cu trei saptamani inainte, iar cazarea la hoteluri ar trebui facuta vineri noapte.
„Studiul nostru arata ca daca suntem flexibili si atenti la detalii, putem sa economisim sume consistente de bani in vacanta”, a declarat Demi Kavaratzis.

Un alt truc care te ajuta sa economisesti bani este sa iti alegi cu grija ziua in care pleci in calatorii, si ca cea mai buna zi in care sa iti incepi concediu este vineri.

Companiile aeriene din intreaga lume au incheiat parteneriate cu restaurante, hoteluri, crame, magazine, muzee, galerii, companii de transport, statiuni de ski, agentii de turism pentru a le oferi clientilor reduceri sau bonusuri la o multime de servicii. Asadar, mai nou, biletele de avion pot ajuta turistii sa economiseasca bani in vacanta.

Toate serviciile sunt oferite cu singurul scop de a face zborurile mai placute.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata