Stabilizatoarele de rosturi, o solutie excelenta pentru a repara pardoseala

32

Te confrunti cu probleme la nivelul pardoselii din beton din cadrul parcului, centrului logistic sau a magazinului de retail pe care il gestionezi si vrei sa rezolvi aceasta situatie cat mai usor si fara sa scoti din buzunar sume importante de bani? Stabilizatoarele de rosturi iti vin in ajutor, fiind vorba despre o solutie moderna si inovatoare, datorita careia nu trebuie sa opresti productia si nici nu trebuie sa inlocuiesti intreaga pardoseala. Descopera din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii in acest sens, iar astfel vei putea lua cea mai buna decizie pentru spatiul pe care il administrezi.

Ce sunt stabilizatoarele de rosturi?

Despre stabilizatoarele de rosturi trebuie sa stii ca sunt dispozitive special concepute pentru a reda rosturilor integritatea. Cu ajutorul acestora poti sa stabilizezi rosturile placilor de beton in mod corespunzator. Din pacate, de foarte multe ori, din cauza terasamentului incorect compactat, pot aparea probleme la nivelul pardoselii, iar astfel se pot produce acccidente de munca insemnate, iar utilajele de transport se defecteaza foarte repede. In loc sa schimbi intreaga pardoseala, cel mai usor este sa apelezi la stabilizatoarele de rosturi.

Montaj

In ceea ce priveste partea de montaj, specialistii Larex Global Floor utilizeaza metoda carotarii. Apoi introduc stabilizatoarele, infiletandu-le cu ajutorul unei chei dinamometrice pana cand dispozitivele sunt fixate corespunzator.

Cheama la fata locului o echipa de specialisti!

Larex Global Floor se ocupa de montarea stabilizatoarelor intr-un mod eficient si rapid. In doar cateva ore, expertii pot monta stabilizatoarele, reusind astfel sa faca reparatiile importante de care ai nevoie. In acelasi timp, trebuie sa stii ca nu trebuie sa opresti productia in tot acest timp, pentru ca este suficient ca angajatii sa marcheze zonele in care se lucreaza.

Unde pot interveni specialistii Larex Global Floor?

Printre elementele pe care mai trebuie sa le iei in considerare se numara si faptul ca expertii Larex Global Floor vin la fata locului la parcuri, centre logistice sau magazine de retail din toată țara. Este suficient sa iei legatura cu reprezentantii companiei pentru a stabili o zi in care sa va intalniti si sa discutati despre problemele cu care te confrunti. Pentru mai multe detalii: https://cutt.ly/8ndHArE

Ce beneficii iti ofera stabilizatoarele de rosturi?

Avantajale de care ai parte atunci cand alegi sa folosesti stabilizatoarele de rosturi pentru a repara pardoseala sunt numeroase:

  • redai integritatea rosturilor foarte usor;
  • realiniezi placile de beton;
  • iti eficientizezi productia;
  • reduci numarul de accidente de la locul de munca;
  • iti protejezi utilajele;
  • reduci costurile aferente reparatiilor de la nivelul pardoselii.

Daca iti doresti sa vezi cum se monteaza exact stabilizatoarele, atunci poti accesa usor urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=9F1zg1Ar1xg de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Larex Global Floor iti vine in ajutor atunci cand ai nevoie sa faci reparatii la nivelul pardoselei: expertii actioneaza cu profesionalism si rapiditate, astfel incat sa-ti poti continua activitatile de zi cu zi fara probleme. Mai mult, stabilizatoarele de rosturi te ajuta sa-ti imbunatatesti rezultatele, asa ca nu ezita sa folosesti aceasta solutie inovatoare!

Date de contact:

E-mail: ofertare@lgf-floor.ro

Telefon: +4 0729-000 444

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata