Starul K-pop Moonbin, membru al trupei Astro, a murit la 25 de ani

De Jurnalul Național Externe Monden 384 citiri
2 min citire

Inrolare trafic.ro
Cântărețul coreean găsit mort în casa sa din cartierul Gangnam al capitalei, Seul, și este suspectată de sinucidere, relatează presa locală.

Cântărețul sud-coreean Moonbin, membru al trupei de băieți K-pop Astro, a murit la vârsta de 25 de ani, a anunțat casa sa de muzică Fantagio.

„Membrii Astro și colegii artiști și personalul Fantagio sunt profund întristați și șocați în timp ce îl plângem”, a spus casa de discuri într-un comunicat joi.

Fantagio a spus că înmormântarea lui Moonbin va avea loc „cât mai liniștit posibil”, cu prezența limitată în mare parte la familie, prieteni apropiați și colegi, pe baza dorințelor rudelor sale, se spune.

Tânărul de 25 de ani ar fi fost găsit de managerul său, care s-a dus miercuri seară la domiciliul cântărețului pentru că nu răspundea la apeluri și mesaje.

Poliția investighează moartea lui și până în prezent nu a găsit semne de joc greșit, potrivit agenției de presă Yonhap din Coreea de Sud.

Presa locală a raportat că cântărețul a fost găsit mort în casa sa din districtul Gangnam din Seul și că a fost suspectată de sinucidere.

Moonbin a fost un copil actor înainte de a-și face debutul ca membru al Astro în 2016. El urma să apară la un concert în orașul sudic Busan luna viitoare.

Sinuciderea este printre principalele cauze de deces pentru tinerii din Coreea de Sud. Țara are cea mai mare rată de sinucidere dintre grupul OCDE de națiuni bogate.

În 2017, Jonghyun, solistul trupei de băieți sud-coreene SHINee, a murit într-un aparent sinucidere la vârsta de 27 de ani.

Un portret al lui Moonbin este văzut la o casă de pompe funebre din Seul, Coreea de Sud (Daewoung Kim/Reuters)

Sursa – www.aljazeera.com