TED Talks despre casnicie, dragoste si relatii

TED Talks este poate unul dintre cele mai minunate inventii prin intermediul caruia primesti diverse informatii, sfaturi care te motiveaza indeajuns de mult sa faci ceva nou, sau pur si simplu sa descoperi si sa inveti lucruri pe care nu le stiai.

Cu siguranta cei care au auzit de TED Talks ar asculta oriunde, fie ca vorbim despre locul de munca, sau timpul liber petrecut acasa, fie cand vor ca ceva anume sa ii motiveze. Indiferent de ceea ce vreti sa aflati: casnicie, dragoste, job, sau orice altceva va trece prin cap, sigur le veti gasi pe TED Talks.

Project Hotmess ne pune la dispozitie chiar si o lista cu cele mai bune si inspirate TED Talks despre relatii, dragoste si casnicie.

  1. Asa arata iubirea care dainuie – Alec Soth si Stacey Baker

In mod cert, cu totii avem o poveste de dragoste, despre care putem sa povestimmult timp de acum inainte. Acest filmulet este mai mult despre “Cum reusim sa pastram aceasta poveste de dragoste pentru mult timp ”

  • Ce nu stii despre casnicie – Jenna McCarthy

Statisticile despre casnicie sunt atat de multe si unele chiar foarte amuzante. In aceasta discutie TED Talks, se va vorbi despre acele statistici mai putin cunoscute care includ casnicia si divortul, dar si cateva riscuri pe care e posbilil sa nu le fi avut in vedere.

  • Sa te indragostesti este partea usoara – Mandy Len Catron

Zicala “ De la zis pana la facut “ este valabila si in cazul dragostei, astfel, sa te indragostesti este pe langa cel mai frumos lucru si cel mai usor. Partea mai grea vine atunci cand iti pui intrebarea daca sentimele au ramas aceleasi si dupa cativa ani. S-ar putea sa fie usor sa scapi de ele, insa ca sa ramani indragostit ca la inceput trebuie sa faci o alegere constienta si sa ai curaj sa-ti asumi acest lucru.

  • Cum se indragosteste creierul tau – Dawn Maslar

Dawn Maslar ne intreaba daca iubirea poate fi o reactie chimica si ne dezvaluie detalii despre neurostiinta din spatele a ceea ce numim dragoste, detalii despre felul in care se indragostesc femeile, dar si barbatii si cum actioneaza substantele chimice de la nivelul corpului nostru, atunci cand ne indragostim

  • Relatiile sunt dificile, dar de ce? – Stan Tatkin

Tatkin vorbeste despre motivele pentru care exista certuri si discutii aprinse intr-o relatie, dar si despre modul in care putem evita sau diminua aceste lucruri. Cred ca scopul este de a ne proteja si de a avea grija unul de celalalt.

  • Dragostea – o faceti gresit – Yann Dall’Aglio

Cum crezi ca iti pui in valoare relatia ? Care crezi ca este valoarea ta in aceasta relatie? Cu siguranta cu totii simtim nevoia sa iubim si sa fim iubiti de cei de langa noi, dar asta inseamna ca acordam o atentie deosebita modului in care ei ne vad pe noi. Dar daca, ne-am axa mai mult pe propria persoana ? Chiar despre asta ne vorbeste Yann Dall’Aglio.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata