Timișoara aduce o nouă victimă în cazul fenomenului „Zombie”. Cum a fost găsit tânărul care se drogase

0 120

Noi victime în cazul fenomenului „Zombie”, de data aceasta și în Timișoara. Se pare că în fiecare zi apar tot mai multe informații despre tineri care au găsit modalitatea de a se droga ieftin și rapid,însă fără a conștientiza faptul că efectele substanțelor halucinogene sunt dezastruase pentru corpul uman și uneori chiar permanente.

Un alt tânăr a fost găsit întins pe jos de către un trecător ce a filmat toată scena. Pe străzile din Timișoara, zăcea cel mai probabil inconștient, băiatul de aproape 20 de ani.

Persoana care l-a văzut pe tânăr a avut impresia inițial că băiatului ii se făcuse rău și de aceea era sprijinit de mașină. După ce bărbatul s-a apropiat și-a dat seama însă că tânărul era de fapt drogat și pur și simplu nu putea să răspundă la niciun fel de stimul verbal sau tactil. Omul i-a adresat câteva întrebări băiatului însă fără niciun răspuns:

„Alo? Băiatul? Ești bine? Ai nevoie de ajutor? Nici o treabă nu are. Uite-l cum este: zombie. A rămas fără curent”, au fost primele reacții ale bărbatului care l-a filmat pe tânărul ce consumase droguri.

 

În ultimul timp, fenomenul denumit „Zombie” a devenit o mare problemă la nivel național. Tinerii își creează anturaje nefavorabile și ajung să consume astfel de substanțe ce le distrug foarte repede organele, mai ales creierul. Acești tineri paralizați de droguri au fost văzuți prin toate orașele din țară.

Aceștia folosesc țigări normale în procesul lor de a se droga, peste care adaugă diverse substanțe chimice precum otravă de șobolani sau chiar spray de gândaci. Este o variantă foarte ieftină pentru ei de a obține nivelul de euforie pe care și-l doresc, conform unor surse.

 

Zilnic, medicii din România se confruntă cu zeci sau poate sute de astfel de cazuri încercând să îi trateze pe narcomani, doar că, în unele situații, substanțele chimice pe care aceștia le-au ingerat le-au determinat leziuni pe viață.

 

 

 

Sursa: observator.tv

 

 

 

Sursa: SuperLifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x