Tipuri de cadouri pentru colecționari

0 19

Păstrarea obiectelor este unul dintre instinctele primare ale ființei umane. Nu doar copiilor le place să colecționeze diverse lucruri, ci și adulților. Colecționarii au de obicei o idee foarte precisă asupra obiectelor pe care îi interesează și, din acest motiv, oferirea unor cadouri acestora este destul de complicată.

Ai primit o invitație la o zi de naștere și cauți un cadou pentru un colecționar? Vrei să-i faci o bucurie specială prietenului tău colecționar? În acest articol îți vom da câteva idei de cadouri pentru colecționarii cărora le plac lucrurile deosebite.

Ajută-ți prietenul colecționar să-și lărgească colecția

O idee foarte bună de cadou pentru un colecționar este un obiect pe care să-l poată adăuga la colecția sa. Mai întâi trebuie să afli ce anume colecționează și care sunt preferințelor sale, pentru a găsi ceea ce și-ar dori să aibă în colecție.

De exemplu, dacă îi plac monedele ar trebui să știi ce tip de monede colecționează ( monede euro comemorative, cenți, dolari etc.), dacă îi plac insignele (cu animale, cu muzică, Disney, fotbal, baschet etc. ), calendare (de buzunar, publicitare etc.), păpușile (porțelan etc.) …

Dacă dorește să cumperi un obiect de colecție, prețul acestui cadou poate varia în funcție de tipul de colecție.

De asemenea, poți căuta cadoul potrivit în magazine specializate. În general, în aceste magazine poți găsi obiecte numismatice, filatelice, jucării, benzi desenate etc.

O altă opțiune este vizitarea diferitelor târguri (permanente și temporare) cu obiecte de colecție, numismatică, antichități, printre altele- unde, de multe ori, există șansa să găsești adevărate bijuterii pentru colecționari.

Cărți interesante pentru colecționari

Dacă prietenul colecționar iubește lectura, poți combina ambele hobby-uri într-un singur cadou. Există numeroase lucrări despre arta de a colecționa și istoria sa. Există, de asemenea, cărți mai specifice, care tratează subiecte concrete: colecții de un anumit tip, cum ar fi numismatica și / sau filatelie, artă … Îi poți oferi câteva cărți de acest gen.

Accesorii

Unii preferă să ofere cadou ceva strict practic și util. Funcționalitatea și colecționarea merg mână în mână. În funcție de cum este colecționarul, poți alege accesorii specifice care vor fi mai eficiente pentru fiecare tip de colecție. Dacă cadoul tău este pentru o persoană pasionată de numismatică, tăvile pentru stocarea colecției sale pot fi o idee bună. De asemenea, ai putea să-i oferi un produs special pentru curățarea pieselor vechi. Dacă este colecționar de timbre, cu siguranță va fi foarte încântat dacă îi oferi o lampă ultravioletă sau o lupă de precizie.

Există, de asemenea, câteva cadouri care sunt folosite pentru diferite sarcini și îți propunem două: mănuși de bumbac pentru a manipula piesele și tăvile și / sau suporturile care îi permit să-și stocheze / îngrijească / afișeze / păstreze colecția sa.

Semințe de canabis

Dacă prietenului tău îi place să colecționeze tot felul de semințe, îți recomandăm să-i dăruiește câteva tipuri de semințe de canabis. Pentru a alege semințe colecționabile de la cei mai populari și reputați producători din industrie, tot ce trebuie să faci este să intri în magazinul online Zonaverde.ro.

În acest magazin vei găsi semințe regular, feminizate și autoflower, și cele mai căutate soiuri de semințe din lume.

Semințele de canabis comercializate sunt doar pentru suveniruri colecționabile. De asemenea, acestea sunt 100% legale deoarece nu conțin THC, și NU sunt destinate cultivarii. Pachetele sunt sigilate și ambalate de producător în ambalajul original, garantându-se astfel autenticitatea produselor.

Împărtășește-i pasiunea prietenului tău

De câte ori i-ai împărtășit pasiunea? Mergi cu el la târgurile cu obiecte pentru colecționari sau, de ce nu, prezintă-i magazinul online Zona Verde și dă-i posibilitatea să-și aleagă el semințele de canabis pe care și le dorește în colecție.

Nimic nu este mai important decât să îți surprinzi prietenii cu un cadou care le aduce zâmbetul pe buze și îi face cu adevărat fericiți.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata