Trucuri ca să cumperi cele mai ieftine bilete de avion

0

Acum e mai ușor ca niciodată să ne planificăm singuri vacanță. Cu ajutorul aplicațiilor și site-urilor de travel, ne putem cumpăra biletele de avion, rezervă cazarea și achiziționa bilete la obiectivele turistice pe care vrem să le vizităm la destinație.

Însă cum știm că platformele pe care le folosim pentru a ne organiza vacanța ne ofere cele mai bune prețuri la serviciile pe care le căutăm?

Cu siguranță ți s-a întâmplat să rămâi blocat între numeroase site-uri de călătorii care caută și compară biletele de avion, fără să știi ce să alegi. Fiecare platformă are o mulțime de oferte și îți promite cele mai mici tarife.

Încearcă să nu te limitezi la ofertele de pe un singur site de călătorii, dacă vrei să plătești cel mai bun preț pe biletul de avion. Mai ales că prețul biletelor se poate schimba de la un minut la altul.

Momentele din săptămână în care puteam cumpăra bilete la prețuri mici erau marți noapte și mercuri noapte. Se pare că acest truc nu mai funcționează, în contextul în care între companiile aeriene există o competiție foarte mare și o luptă strânsă pentru a atrage cât mai mulți turiști.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata