Un oltean a sunat la 112 pentru ca îl bate iubita.

De Jurnalul Național Actuale Justiţie 143 citiri
1 min citire
Chemaţi pentru un scandal între concubini, poliţiştii din Craiova au descoperit şi 140 kilograme de articole pirotehnice.

Astfel că, un oltean neinspirat a sunat la 112 să anunţe că îl bate concubina. Ajunși la fața locului, polțiștii au descoperit că realitatea este cu totul alta. Pe fondul unui scandal, bărbatul a fost cel care a bătut-o și a amenințat-o pe femeie, așa că pe numele lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, fiind întocmit şi dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

Mai mult decât atât, oamenii legii, chemați la 112, au descoperit în casă reclamantului 140 de kilograme de articole pirotehnice pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă şi nici nu era autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

În plus, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 140 de kilograme de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3 şi P1.

Astfel că, bărbatul s-a ales cu dosar penal și pentru efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, infracţiune ce se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.