Un tânăr ar fi fost ucis de o vedetă de pe TikTok.

De Jurnalul Național Actuale Externe 134 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Un tânăr ar fi fost ucis de o femeie celebră pe TikTok într-un aparent accident de mașină. Acesta o amenințase că va face publică aventura cu mama ei.

Astfel că, Saqib Hussain a murit pe loc atunci când mașina s-a a lovit un copac, după ce a fost urmărit cu mare viteză de alte două autoturisme, în Leicester.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, avea o relație intimă de trei ani cu Ansreen de 45 de ani, mama unei vedete de pe TikTok – Mahek Bukhari. Acesta a amenințat-o că va trimite soțului femeii o înregistrare cu ei doi în timp ce întrețineau relații sexuale, atunci când ea a încercat să se despartă de el.

În plus, în noaptea tragediei, Saqib credea că merge să se întâlnească cu Ansreen și Mahek care ar fi trebuit să îi dea 2.000 de lire sterline – bani pe care el i-a cheltuit pentru Ansreen în timpul relației și o plată pe care Saqib o voia în schimbul confidențialității.

Sora lui Saqib, Sana Hussain, l-a avertizat să nu meargă la întâlnire, spunându-i că este riscant.

Într-o declarație citită în tribunal, Sana a afirmat că fratele ei era foarte îndrăgostit de Ansreen și că îi cumpăra mereu cadouri.

Relația dintre cei doi a început pe când Saqib avea 18 ani, însă au existat mai multe certuri între ei. Tot sora tânărului a povestit că fratele ei a fost devastat atunci când Ansreen a vrut să pună capăt relației.

Sana a mai spus că l-a sfătuit pe fratele ei să nu pornească o relație cu o femeie căsătorită, dar nu a reușit să-l convingă. Totodată, i-a mai spus că este foarte riscant să meargă să ia bani, în februarie, atunci când a murit.

În ziua precedentă morții, tatăl lui Saqid, care știa despre aventură, i-a dat un mesaj Sanei în care i-a cerut să vorbească cu fratele ei.

„Am mers să vorbesc cu Saqib în dormitorul lui. L-am întrebat ce s-a întâmplat și nu mi-a spus. Mi-a cerut să plec și i-am spus că suntem apropiați și că ne spunem totul. Mi-a zis că nu-mi spune și mi-a cerut din nou să plec”, a povestit Sana.

În tribunal s-a prezentat și soțul lui Ansreen, Ali Raza, care a precizat că nu știa despre aventura celor doi. Cu toate acestea, a mărturisit că la un moment dat a existat o persoană pe nume Saqib care i-a spus, într-un comentariu pe rețelele sociale, că soția sa are o aventură.

Mai mult decât atât, alături de Saqib a murit și prietenul său, Mohammed Hashim. Magistrații au constatat că uciderea celor doi a fost premeditată, atunci când mașina a fost forțată să iasă de pe șosea.

Ansreen și fiica sa au negat crima alături de alți șase inculpați.

Procurorul Collingwood Thompson KC a precizat că toți cei opt inculpați au confirmat că se aflau în două mașini, un Audi TT și un Seat Leon, în urma celor două victime.

„Au fost forțați să recunoască aceste lucruri pentru că datele de pe telefonul mobil arată că îl urmăreau”, a declarat procurorul.

Procesul, care va dura aproximativ opt săptămâni, este în desfășurare.