Vestea zilei pentru Reghecampf!

De Jurnalul Național Actuale Sport 125 citiri
3 min citire
Neftchi Baku a luat o decizie finală în privința lui Laurențiu Reghecampf, la scurt timp după ce conducerea clubului de fotbal a aflat că acesta a bătut-o pe Anamaria Prodan, a doua sa soție cu care se află în plin proces de divorț.

Neftchi Baku „închide ochii” la scandalul dintre Reghecampf și Prodanca: „Nu trebuie să intervenim”

De asemenea, o țară întreagă știe că, zilele trecute, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o discuție aprinsă la vila lor din Snagov, discuție care s-a încheiat cu o bătaie pe stradă. La scurt timp după acest incident, Anamaria Prodan a trimis filmarea în care este bătută de Laurențiu Reghecampf clubului de fotbal Neftchi Baku, cerând conducerii să îl dea afară, iar astăzi, s-a aflat ce decizie a luat clubul de fotbal din Azerbaijan.

În plus, Jeyhun Sultanov, fostul director al lui Neftchi Baku, a precizat că incidentul care a avut loc între Laurențiu Reghacampf și Anamaria Prodan nu îi va afecta contractul de muncă. Acesta a declarat că Neftchi Baku nu va interveni în viața personală a antrenorului de fotbal din România.

„După acest incident, dacă rezultatele nu ar fi fost bune, ar fi trebuit demis fără nicio discuție. Dar rezultatele lui Reghecampf sunt bune. Nu trebuie să intervenim în viața lui personală. Cu toții trecem prin anumite lucruri în viețile noastre, dar asta nu ar trebui să ne afecteze munca în mod negativ. Neftchi are rezultate cu Reghecampf, așa că se poate închide ochii la așa ceva”, a precizat, miercuri după-amiază, Jeyhun Sultanov, conform publicației din Azerbaijan – SportInfo.

Laurențiu Reghecampf va continua să lucreze la Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf va continua să lucreze la Neftchi Baku până la data de 30 iunie 2024, iar clubul de fotbal a anunțat că nu are „nici cea mai mică intenție” de a-l înlocui.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei. În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani. Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, a anunțat clubul de fotbal, zilele trecute, conform sursei citate anterior.

TAGGED: , ,