Volodimir Zelenski mai anunță o victorie împotriva Rusiei!

De Jurnalul Național Actuale Politică 223 citiri
4 min citire
 

Preşedintele Volodimir Zelenski a transmis în mesajul zilnic de joi seară două reușite extrem de importante pentru Ucraina, fără de care țara nu ar fi putut continua această luptă extrem de grea. Astfel, liderul ucrainean a mulțumit membrilor Parlamentului European, care au adoptat o rezoluție prin care Ucraina este susținută în vederea aderării la UE.

În al doilea rând, președintele ucrainean a transmis mulțumiri și recunoștință față de SUA, care îi acordă Ucrainei printr-un proiect de lege drepturi asupra lucrurilor de mare valoare pentru Rusia.

Volodimir Zelenski, discurs de mulțumire față de Parlamentul European

Se ştie faptul că Ucraina a fost ajutată pe toată perioada războiului de țări aliate din toată lumea, însă în ultima vreme, susținerea Occidentului s-a consolidat semnificativ, iar acțiunile întreprinse în acest sens sunt de mare anvergură.

Însă, joi seară, liderul ucrainean a salutat rezoluţie adoptată joi, de către deputaţii europeni, care au solicitat NATO să îşi onoreze angajamentele faţă de Ucraina şi să invite această ţară să se alăture alianţei.

Astfel, rezoluţia a fost adoptată cu 425 de voturi pentru, 38 împotrivă şi 42 de abţineri, astfel că, deputaţii europeni au transmis că se așteaptă ca „procesul de aderare să înceapă după încheierea războiului şi să fie finalizat cât mai curând posibil”. Deputații din Europa au transmis că vor sprijini Ucraina până în momentul aderării depline, astfel că, pentru aliaţii din NATO şi partenerii, urmează o colaborare îndeaproape cu Ucraina, cu scopul de a dezvolta un cadru pentru garanţii de securitate.

În afirmaţiile sale, „A sosit în mod clar momentul integrării şi al certitudinii în materie de securitate şi le mulţumesc tuturor membrilor Parlamentului European şi preşedintelui Parlamentului European, Roberta Metsola, precum şi preşedintelui Verhovna Rada din Ucraina, Ruslan Stefanciuk, pentru activitatea lor constantă şi eficientă cu parlamentele ţărilor noastre partenere”, a transmis Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski, victorie neașteptată împotriva Rusiei

Liderul ucrainean a transmis, joi, un mesaj de mulțumire SUA, care au reușit printr-un proiect de lege înregistrat în Statele Unite privind confiscarea activelor rusești confiscate în SUA şi transferarea lor în Ucraina, cu scopul de a servi pentru reparaţiile dezastrului provocat de război.

Prin această reușită, Volodimir Zelenski consideră că rușii sunt loviți acolo unde îi doare mai tare, căci „în dictaturi precum cea a Rusiei, banii reprezintă cea mai mare valoare”. Cu alte cuvinte, această reușită a Ucrainei cu ajutorul necondiționat al SUA, reprezintă o victorie împotriva regimului condus de Vladimir Putin.

Aşadar, „Atunci când statul terorist şi toate persoanele din Rusia a căror colaborare cu Kremlinul a creat condiţiile pentru agresiunea rusă sau care reprezintă o acoperire publică pentru oficialii ruşi corupţi îşi vor pierde banii, se va atinge un obiectiv foarte important – vor simţi ce înseamnă să pierzi. Ei nu respectă viaţa şi nu le pare rău atunci când se pierd vieţi omeneşti.

Clasa conducătoare rusă nu preţuieşte oamenii şi este gata să irosească vieţi umane cu sutele de mii. Dar le pare rău pentru bani – bani pe care şi i-au însuşit, de altfel. Ei îşi preţuiesc bunurile. Ar trebui să le piardă complet şi în favoarea celor care au suferit de pe urma agresiunii lor, de pe urma acestui război terorist, în favoarea statului şi poporului nostru”, a spus Volodimir Zelenski.

Sursa – playtech.ro