3 beneficii oferite de gama de autoutilitare IVECO DAILY

De Continut Sponsorizat Auto Publicitate 150 citiri
8 min citire

Inrolare trafic.ro
În domeniul comercial, soluțiile de transport reprezintă pilonul fundamental pentru succesul unei afaceri. Gama de autoutilitare IVECO DAILY este cunoscută pentru fiabilitate, performanță și versatilitate, fiind proiectată să susțină cereri dintre cele mai complexe, oferind numeroase beneficii care să susțină creșterea și dezvoltarea afacerilor. Așadar, intenționezi să-ți reînnoiești flota? Dacă da, te invităm să descoperi 3 beneficii oferite de gama de autoutilitare IVECO DAILY.

Autoutilitare IVECO DAILY – o nouă gamă, mai conectată ca niciodată

Cu o istorie bogată în furnizarea de soluții comerciale de încredere, gama de autoutilitare IVECO DAILY continuă să ofere standardele pentru care a devenit cunoscută la nivel internațional. Fiabilitatea, durabilitatea și performanța se remarcă în fiecare model existent pe piață. Fiind construite din materiale de calitate, sunt proiectate să facă față sarcinilor grele și cerințelor tuturor clienților. Sunt supuse celor mai exigente teste, garantând o durată lungă de viață și funcționare impecabilă chiar și în cele mai dificile condiții.

Renumit pentru durabilitatea sa, IVECO DAILY te va ajuta să îți duci la bun sfârșit misiunile zilnice, oferindu-ți încrederea de care ai nevoie.

Inima acestei inovații este reprezentată de noul cluster digital configurabil de 10.25 inch, o premieră în segmentul autoutilitarelor. Această tehnologie avansată permite șoferilor să-și personalizeze afișajul digital în funcție de preferințele personale și necesitățile specifice ale misiunii. Fie că este vorba de monitorizarea performanței vehiculului, navigație sau acces la sistemele de asistență a șoferului, totul este la un click distanță, prezentat într-un format vizual intuitiv și ușor de citit.

Sistem de Infotainment Avansat

În completarea clusterului digital vine noul sistem de infotainment, conceput pentru a oferi șoferilor acces nelimitat la informații și divertisment. Cu un ecran color de 10 inch, integrat strategic în partea centrală a panoului de bord, sistemul de infotainment facilitează accesul la o gamă largă de funcționalități, de la navigație avansată și informații despre trafic în timp real, până la streaming media și conectivitate mobilă.

Mobile device mirroring, sistemul tehnologic de conectare mobilă, permite șoferilor să-și acceseze aplicațiile preferate direct pe ecranul vehiculului, în timp ce funcțiile activate din comenzi vocale prin intermediul IVECO Driver Pal transformă interacțiunea cu vehiculul într-o experiență hands-free, sigură și eficientă.

Productivitate și eficiență, cu funcțiile digitale îmbunătățite

Grație conectivității standardizate, IVECO DAILY introduce o gamă variată de funcții și servicii inovatoare, menite să amplifice productivitatea utilizatorilor săi. Atât șoferii, cât și managerii de flote beneficiază acum de posibilitatea de a gestiona vehiculele mai eficient, utilizând controlul la distanță prin aplicația Easy Daily sau prin portalul IVECO ON.

Această tehnologie permite managerilor de flote să monitorizeze și să ajusteze de la distanță funcțiile esențiale ale vehiculului, precum setările Hi-Matic și modul Eco, optimizând astfel consumul de carburant.

Mai mult, aceasta oferă capacitatea de a regla setările sistemelor avansate de asistență a șoferului (ADAS), asigurându-se că fiecare vehicul din flotă este configurat pentru a maximiza siguranța pe drum.

Șoferii care își împart vehiculele în cadrul flotei pot beneficia de funcția de Setări ale Profilului, care le permite să-și salveze preferințele de configurare, inclusiv pentru cluster și sistemul de infotainment, utilizând aplicația Easy Daily App. Aceasta facilitează transferul automat al setărilor către orice alt vehicul asociat, simplificând tranziția între diferite autoutilitare.

La rândul ei, funcția Keyless Entry & Go accelerează procesul de livrare din ușă în ușă, făcând din IVECO DAILY singurul vehicul comercial ușor de pe piață care permite accesul fără cheie, complet hands-free, o inovație care redefinește accesibilitatea și comoditatea.

Serviciile special concepute de IVECO sunt gândite să extindă durata de funcționare a vehiculului, inclusiv prin actualizări software Over-the-Air, care elimină necesitatea deplasărilor la service pentru upgrade-uri, economisind timp prețios. Monitorizarea proactivă a stării vehiculului, bazată pe rapoarte zilnice, permite o planificare mai eficientă a întreținerii, transformând potențialele opriri neplanificate în intervenții programate.

Îmbunătățirile specifice misiunii, precum Keyless Entry & Go pentru distribuția urbană, împreună cu un pachet complet de servicii, promovează un nivel superior de productivitate în afaceri. Noile funcții de conectivitate, centrate pe nevoile clientului, cum ar fi controlul la distanță și personalizarea profilurilor, îmbogățesc experiența utilizatorilor, oferind șoferilor și proprietarilor de flote o operare mai eficientă și o interacțiune mai plăcută cu vehiculul.

Siguranță din orice punct de vedere

Cu implementarea sistemelor avansate de asistență a șoferului (ADAS) și a funcțiilor de Conducere Autonomă de nivel 2, Noul Daily asigură o călătorie relaxantă și sigură, depășind standardele actuale de protecție pentru Utilizatorii de Drum Vulnerabili. Tehnologiile precum Traffic Jam Assist, care ajustează automat viteza în funcție de fluxul de trafic, Advanced Lane Centering, care menține vehiculul centrat în banda de circulație, și Adaptive Cruise Control cu funcția Stop & Go, care reglează distanța față de vehiculul dinainte, contribuie la reducerea oboselii șoferului în condiții de trafic intens. Asistența pentru adaptarea vitezei și recunoașterea semnelor de circulație permit șoferului să stabilească și să respecte limitele de viteză, navigând în siguranță și confort.

Pentru o siguranță sporită, Noul Daily include AEBS & City Brake, care oferă protecție suplimentară pentru Utilizatorii de Drum Vulnerabili, și funcția Turn Assist, ce activează automat frâna în cazul unui viraj periculos pentru a preveni coliziunile.

Sistemul de avertizare pentru unghiul mort (Blind Spot Warning) este esențial pentru schimbările de bandă în siguranță, alertând șoferul despre vehiculele care se apropie. În mediul urban aglomerat, Blind Spot Warning Information System și Rear Cross Traffic Braking cresc siguranța manevrelor, avertizând despre bicicliștii apropiindu-se și despre vehiculele sau obstacolele din spate, frânând automat dacă este necesar. La deschiderea ușii, funcția Door Opening Warning previne accidentele, alertând șoferul despre vehiculele sau bicicliștii în apropiere, asigurând astfel o mai mare siguranță atât pentru șofer, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

 

Pentru soluțiile de transport eficiente, un vehicul IVECO DAILY este o alegere perfectă. Cu o gamă largă de modele disponibile, asigură fiabilitate și performanță în orice domeniu de activitate. Dacă ai nevoie de o nouă autoutilitară și dorești consultanță specializată, vizitează showroom-ul Autoschunn din Sibiu, centru de vânzări și service autorizat IVECO România, care îți va oferi suportul și informațiile necesare pentru a lua o decizie informată.