4 Motive pentru care partenerul tău nu mai este atras de tine

1.019

Vine la tine și îți spune dintr-o dată că relația voastră a luat sfârșit și nu îți poți explica de ce? Ei bine, află că orice femeie trebuie știe că în general, bărbații nu prea se plâng de comportamentul femeilor, de aspectele care li se par neplăcute sau de faptul că partenerele lor nu mai trezesc în ei același interes ca înainte.

Uite 4 tipuri de comportament al femeilor, care displac bărbaților, cu toate că nu o spun, conform relatii.net:

1. Neglijența de zi cu zi

Orice bărbat vede dacă acasă iubita lui se îmbracă fără gust, uitând de reala ei frumusețe. Un halat uzat sau tricouri bărbătești, părul nespălat și legat într-un coc dar și petele de mâncare rămase pe haine, cu siguranță nu-i vor fi pe plac persoanei dragi. O asemenea apariție poate îndepărta bărbatul, indiferent de cât de apropiată ar fi relația acestuia cu femeia.

2. Vocabularul vulgar

Niciunui bărbat nu-i face plăcere să audă cuvinte obscene rostite din gura iubitei sale. Dacă va auzi asemenea cuvinte la adresa lui, el îi va răspunde exact la fel. Cu toate că bărbații pot recurge la astfel de cuvinte severe, ei nu vor să le audă din gura persoanei iubite.

Pentru majoritatea bărbaților femeia este o ființă suavă, elegantă și minunată, care poate oferi dragoste și afecțiune, și nu prietenul cu care s-a întâlnit la o bere, într-o zi de sâmbătă, într-un bar.

3. Vicii dăunătoare

Fumatul și consumul de alcool sunt cele mai groaznice obiceiuri pe care o femeie le poate avea și bărbații cunosc acest lucru. Atunci când femeia a întrecut limita, iar partenerul ei a văzut-o, nimic nu o va face să crească la loc în ochii bărbatului plini de dezgust.

Bărbații nu sunt de acord nici cu femeia fumătoare. Chiar dacă aceștia pot fi văzuți de multe ori cu țigara în mână, nu le face plăcere să sărute sau să îmbrățișeze femeia care miroase a fum. Bărbații au un anume concept, dacă doamna fumează, atunci nu o interesează de sănătatea ei și nici nu vrea copii în viitor.

4. Gelozia exacerbată

Multe femei sunt de părere că, dacă bărbatul este cu ea într-o relație de dragoste, comunicarea cu alte femei este strict interzisă pentru el. O asemenea fată se comportă ca proprietara unui obiect, violând spațiul personal al iubitului (îi verifică telefonul, poșta și chiar buzunarele). Atunci când femeia se comportă astfel, bărbatul se ascunde de ea sau nu mai comunică.

Sursa – Glow Magazin.

Sursa

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata