7 pacate care ucid creativitatea

0 113

Creativitatea nu este doar pentru artisti si poeti. Toata lumea are potentialul de a-si exercita mintea creativa – de a inova noi modalitati de realizare a lucrurilor care vor face in cele din urma viata mai usoara si mai placuta. Creativitatea mareste eficienta talentelor noastre naturale, generand niveluri ridicate de succes si fericire, ajutandu-ne sa descoperim modalitati mai eficiente de a face ceea ce ne place sa facem.

Acte de creativitate pot fi gasite in fiecare aspect al vietii. Suntem inconjurati de rezultate ale ideilor creative, mici si mari – ale noastre si ale altora. Si actele mici de creativitate sunt la fel de importante ca si cele mari. De fapt, cu cat esti mai creativ cu lucrurile mici din viata ta, cu atat vei fi mai creativ cu lucrurile mari.

Este de asteptat ca vor exista suisuri si coborasuri in nivelurile noastre de creativitate. In unele zile vom fi plini de idei noi si in alte zile creierul nostru se va simti un pic plictisit. Desi acest fenomen este natural, deseori si alegerile noastre gresite ne afecteaza capacitatea de a gandi creativ. Marea majoritate a acestor alegeri gresite se incadreaza in una din urmatoarele sapte categorii.

1. Lipsa de cunostinte si de atentie

Cunoasterea si atentia sunt necesitati absolute. Gandirea creativa nu poate fi aplicata productiv pana cand nu este acumulat un anumit nivel de cunostinte despre problema tratata. Astfel, creativitatea, de fapt se bazeaza pe ambele parti ale creierului, partea dreapta si…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x