A fost dat titlul de „Polițist al Anului”. Comisarul Florian Eniță este cel care a primit titlul bine meritat

A fost primit titlul de „Polițist al Anului”. Cel mai perseverent, perspicace și vigilent polițist care a primit acest titlu se numește Florian Eniță. Acesta a fost singurul care a prins un criminal foarte periculos care a incendiat o femeie în București. Acesta a reușit să îl prindă pe făptaș într-un timp record. Comisarul șef de la Serviciul de Omoruri al Capitalei a primit de ziua Poliției Române premiul de „Polițist al Anului”.

Este vorba despre un refugiat sirian care, ar fi ucis și dat foc unei femeie într-o vilă din Militari, în luna septembrie 2018. Cel care l-a prins pe criminal este Florian Eniță, comisar șef. Crima odioasă ar fi fost aflată chiar de către soțul femeii în vârstă de doar 44 de ani. Femeia  zăcea într-o baltă mare de sânge în momentul în care a fost găsită de către soțul ei, iar de asemenea, a fost izbucnit de la subsol un incediu teribil. Pentru femeia de 44 de ani medicii nu au mai putut face nimic întrucât avea lovituri mari la nivelul capului.

Refugiatul sirian care a comis crima a fost prins după doar două zile de la eveniment.

„De 20 de ani lucrează la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, poate cea mai grea zonă din ceea ce înseamnă munca de polițist. Nu a dat niciodată înapoi, iar nopțile nedormite pentru a găsi autorii faptelor cu violență nu le mai știe. 
Știe însă un singur lucru… NU A SCĂPAT NICIODATĂ VREUN CRIMINAL!
El este FLORIAN ENIȚĂ, cel care în urmă cu puțin timp a fost declarat POLIȚISTUL ANULUI! 
Îți mulțumim din suflet, Florian, pentru tot ceea ce faci!
La mulți ani, tuturor polițiștilor români!
La mulți ani, Poliția Română!”, a fost mesajul care s-a regăsit pe pagina de facebook a Ministerului de Afaceri Interne.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata