A fost semnat parteneriatul dintre compania românească Trans Sped şi DocuSign

130

Compania românească Trans Sped a semnat un parteneriat cu DocuSign, liderul global în soluţii de document management, pentru furnizarea integrată de semnături electronice cu certificat digital calificat, conform unui comunicat al companiei.

„Suntem încântaţi că Trans Sped a decis să se alăture reţelei noastre de parteneri pentru furnizarea de servicii de încredere. Apreciem mult această colaborare cu Trans Sped, care este nu doar un furnizor de top în Europa de servicii de încredere, ci şi un jucător cheie în construirea ecosistemului de încredere digitală în domeniul sănătăţii şi al biotehnologiei. Prin contribuţia Trans Sped, DocuSign continuă să dezvolte cel mai extins ecosistem de încredere eSignature şi să susţină procesul de transformare digitală pentru clienţii săi”, a declarat Thibault de Valroger, Sr Director Business Development, DocuSign.

Prin această colaborare se oferă un instrument extrem de util, utilizatorilor DocuSign, fiind în acelaşi timp o nouă confirmare a securităţii şi a fiabilităţii serviciilor Trans Sped.

„Această integrare extinde oportunităţile pentru utilizatorii DocuSign. Aceştia pot semna de pe orice dispozitiv şi fără a părăsi platforma DocuSign, contracte şi documente importante folosind semnătura digitală calificată Trans Sped. Semnătura noastră digitală calificată este conformă cu legislaţia din Statele Unite şi din statele europene şi poate fi utilizată în orice ţară care recunoaşte legislaţia nord-americană sau europeană. Semnătura electronică cu certificat digital calificat emis de Trans Sped are aceeaşi valoare juridică pe care o are semnătura olografă şi este deja utilizată de mari companii din întreaga lume. Toate aceste beneficii sunt acum disponibile şi în platforma DocuSign”, a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.

Această integrare ajută deja multe companii din lume să-şi optimizeze procesele. Unii dintre cei mai mari jucători globali din domeniile sănătăţii şi biotehnologiei folosesc semnătura digitală calificată Trans Sped pentru analize de laborator, studii clinice şi pentru procedurile Agenţiei pentru Administrarea Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite (FDA – 21 CFR, Part 11), se menţionează în comunicat.

În acest fel, semnăturile Trans Sped integrate în platforma DocuSign au ajutat toate aceste companii să-şi îmbunătăţească procesele interne.

Încă din anul 2008, Trans Sped este membru SAFE Identity şi a contribuit la dezvoltarea ecosistemului de servicii de încredere pentru industria farmaceutică şi de biotehnologie.

„Sprijinim dezvoltarea identităţii digitale şi a criptografiei în domeniul sănătăţii, pentru a putea asigura cel mai înalt nivel de securitate şi siguranţă a datelor medicale. Trans Sped este un membru extrem de dinamic al consorţiului nostru, iar această nouă integrare cu DocuSign va fi foarte utilă pentru companiile farmaceutice şi de biotehnologie”, a declarat Kyle Neuman, CEO SAFE Identity.

Totodată, Trans Sped oferă servicii de transformare digitală, fintech, digitalizare şi automatizare procese, precum şi soluţii bazate pe certificatele digitale de semnături electronice calificate, avansate şi simple, precum şi mărci temporale calificate, sigilii electronice calificate şi soluţii de arhivare electronică certificate conform legislatiei naţionale şi europene. Trans Sped este furnizor de servicii de încredere (Trust Service Provider) recunoscut pe piaţa internaţională. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) şi sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, fiind astfel recunoscute de către instituţiile, companiile şi organismele publice sau private din SUA şi din UE. Trans Sped este de asemenea membru SAFE Identity, ETSI şi al consorţiului Cloud Signature.

Prin aceste soluţii oferite de Trans Sped, sunt sustine companii, la nivel global, din domeniile farmaceutic şi biotehnologie, financiar-bancar, asigurări, utilităţi, retail, automotive, precum şi alte industrii să-şi digitalizeze procesele şi să devină mai eficiente.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata