Actorii Bradley Cooper şi Jennifer Garner, surprinşi pe plajă în ipostaze tandre

0 47

Ziarul online spaniol ABC relatează că actorii Bradley Cooper şi Jennifer Garner au fost surprinşi de paparazzi pe o plajă din Malibu, în imagini care trădează o mare complicitate între cei doi.

Dar, de când a pus capăt relaţiei sale cu top-modelul Irina Shayk, Bradley Cooper a fost bănuit de relaţii cu multe femei, deşi zvonurile cele mai numeroase au apărut după ce Lady Gaga a jucat în filmul „A Star is Born”, regizat de actor şi mai ales după ce vedeta pop a pus capăt brusc logodnei sale.

Despre aceste coincidenţe, atât Bradey Cooper cât şi Lady Gaga au infirmat zvonurile privind o posibilă idilă între ei şi au asigurat că interpretarea pătimaşă a piesei laureate cu Oscar în seara decernării premiilor a fost doar o performanţă actoricească a acesteia.

Dar, după apariţia imaginilor în care Bradley Cooper şi Jennifer Garner sunt văzuţi pe plajă în compania fiicei actorului au început din nou să circule  diferite zvonuri.

În prezent, toată lumea vorbeşte despre aceste fotografii, în care Jennifer Garner, fosta soţie a lui Ben Affleck, este văzută făcând castele de nisip cu micuţa Leah de Seine, în timp ce actorul stă la soare sau face câteva exerciţii fizice.

Momentan, ambii actori sunt singuri, după ce s-au despărţit de respectivii parteneri, potrivit presei americane.

Aşadar, Jennifer Garner a divorţat de Ben Affleck în 2018, după o căsnicie de aproape zece ani. Ei au împreună trei copii – Violet (11 ani), Seraphina (11 ani) şi Samuel (8 ani). După divorţul de Affleck, ea a mai avut o relaţie cu omul de afaceri John Miller, de care s-a despărţit recent.

Iar Bradley Cooper, în vârstă de 45 de ani, şi Jennifer Garner, în vârstă de 48 de ani, au jucat împreună în serialul Alias, care a rulat pe micile ecrane din 2001 până în 2006. După „Alias”, ei au mai fost parteneri pe marele ecran în comedia „Valentine’s Day” (2010).

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata