Al 12-lea Congres al confederaţiei Blocului Naţional Sindical

0 34

Joi 4 martie 2021, în sistem de videoconferinţă, Blocul Naţional Sindical (BNS) organizează cel de-al 12-lea Congres al confederaţiei, în cadrul căruia vor participa peste 400 de delegaţi cu drept de vot, aniversând totodată şi 30 de ani de activitate.

„Traversăm o situaţie extrem de dificilă pentru întreaga societate şi în special pentru cei pe care îi reprezentăm, persoane ce îşi desfăşoară activitatea în multe cazuri în sectoare cheie, cu grad mare de expunere la risc de infectare. Modul în care organizăm şi vom derula acest Congres reflectă dificultatea timpurilor pe care le traversăm. Este un moment în care încercăm să consolidăm noul concept de organizaţie iniţiat în urmă cu 5 ani, mult mai eficient, mai aproape de oameni şi în ton cu evoluţia tehnologică. Pentru BNS este un moment pentru a dezbate şi a ne stabili priorităţile pentru următorii 4 ani”, susţin reprezentanţii BNS.

În cadrul congresului, au fost invitaţi să participe la sesiunea de deschidere a acestui eveniment reprezentanţi ai Parlamentului, ai Guvernului, ai partidelor politice parlamentare, dar şi reprezentanţi ai structurilor europene şi internaţionale la care BNS este afiliat.

În contextul congresului aniversar, se va stabili programul activităţilor pentru următorii 4 ani, iar după închiderea lucrărilor, începând cu ora 16:00, va fi organizată o conferinţă de presă (tot în sistem videoconferinţă), în cadrul căreia se va anunţa atât noua echipă de conducere cât si priorităţile actuale.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata