Alertă nucleară, un nou atac cu rachete lângă centrala de la Zaporojie

Conform informațiilor actualizate la ora 6:25, în urma unui atac inamic lansat asupra Zaporojie, a izbucnit un incendiu major în zonă.

Astfel că, ocupanții ruşi au lansat atacuri cu rachete asupra Zaporojie, a transmis, conform Agenţiei de presă RBC, șeful administraţiei de stat militare din regiunea Zaporojie, Oleksandr Staruh, pe Telegram.

”Ocupanții ruşi au distrus infrastructura. Se stabilesc informațiile despre victime, răniţi și pagubele provocate”, a mai spus șeful administraţiei de stat militare din regiunea Zaporojie, Oleksandr Staruh, anunță Rador.

„Important! Să luați măsuri de precauție! Nu neglijați semnalele raidurilor aeriene, rămâneți în adăposturi. Există riscul unor atacuri repetate”, a notat Staruh.

Conform datelor actualizate la ora 6:25, în urma unui atac inamic lansat asupra Zaporojie, a izbucnit un incendiu. Există răniți. Reamintim că invadatorii ruși au lansat atacuri şi asupra oraşului Mikolaiv, de cel puţin două ori, în cursul nopţii trecute. Atacurile ruşilor au vizat mai multe zone ale orașului. În cursul serii de luni, 26 septembrie, ruşii au atacat din nou cu drone iraniene regiunea Odesa. Forțele de apărare aeriană ucrainene au doborât trei drone.

”Sabotori ucraineni”, reţinuţi în regiunea ucraineană Zaporojie, în timpul referendumului de anexare la Rusia

Două maşini cu ”sabotori ucraineni” au pătruns în regiune, anunţă vineri administraţia de ocupaţie instalată de Rusia în regiunea ucraineană Zaporojie, aflată sub controlul Rusiei, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă Tass, transmit AFP.

Acest grup a fost descoperit în apropiere de oraşul Polohî şi este pe cale să fie ”tratat”, declară agenţiei ruse de presă RIA Novosti un reprezentant al ocupaţiei, Evgheni Baliţki.

Așadar, ocupaţia a consolidat patrulele la frontieră şi restricţiile de intrare, în cadrul măsurilor de securitate pe timpul referendumului organizat de Moscova în vederea anexării acestei regiuni la Rusia.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata