Asociaţia Aripi spre Viaţă dăruieşte 250 de cadouri pentru copiii bolnavi de leucemie, cancer şi alte boli grave, cu ocazia zilei de 1 iunie

412

În cadrul proiectului ” 1 iunie pentru copiii din spitale”, Asociaţia Aripi spre Viaţă a pregătit cu multă dăruire şi implicare 250 de cadouri pentru copiii bolnavi de leucemie, cancer şi alte boli grave, venind în sprijinul acestora cu ocazia zilei de 1 iunie.

Acest proiect se adresează copiilor şi tinerilor internaţi în cele două mari spitale din Bucureşti, Institutul Clinic Fundeni şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii M.S. Curie. De-a lungul celor 11 ani de activitate, cu mii de ore de voluntariat la activ, Asociaţia Aripi spre Viaţă a dezvoltat proiecte care au schimbat condiţiile în care sunt trataţi copiii şi tinerii afectaţi de boli grave, proiecte prin care au fost alături de multe familii în perioadele de tratament şi post tratament, ajutând la salvarea de vieţi.

„În acest proiect am primit sprijinul Auchan şi al partenerilor pentru a realiza un pachet complet cu produse de îngrijire şi igienă, dulciuri, sucuri şi jucării, pachet care înseamnă foarte mult pentru o familie greu încercată şi o bucurie imensă pentru un copil care stă o lună şi chiar mai mult internat în spital, trece prin tratamente greu de îndurat şi luptă cu mult curaj pentru a învinge cancerul sau altă boală gravă. Principele Nicolae al României ne-a fost alături şi de această dată, împărtăşind cu noi din vasta experienţă pe care o are ca voluntar, îi mulţumesc pentru că ni s-a alăturat şi că împreună reuşim să facem proiecte care aduc multă bucurie acolo unde este mai multă nevoie, copiilor afectaţi de boli grave. Cu fiecare proiect finalizat am văzut şi am înţeles cât este de important să contribuim la îmbunătăţirea condiţiilor în care sunt trataţi la noi în ţară copiii afectaţi de cancer, să fim un real suport şi partener atât pentru copiii care au nevoie de sprijin, cât şi pentru personalul implicat în actul medical. Aşteptăm cu mult dor şi nerăbdare să putem organiza din nou evenimente în secţiile de pediatrie şi să oferim clipe de bucurie micuţilor.”, a declarat Nicoleta Stoenescu, Preşedinte Asociaţia Aripi spre Viaţă.

De altfel, cadourile vor ajunge în cele două spitale luni, 31 mai, şi vor fi oferite de către personalul medical tuturor copiilor internaţi.

Din punct de vedere social, de la începutul anului şi până în prezent, Asociaţia Aripi Spre Viaţă a continuat proiectele de dotare cu aparatură medicală a spitalelor de copii, fie că este vorba de monitoare pentru funcţii vitale, infusomate, injectomate, echipamente de protecţie sau sprijin direct către copiii cu nevoi speciale.

În acelaşi timp, demersului asociatiei Aripi Spre Viaţă i s-au alăturat, ca de fiecare dată, oameni minunaţi care, cu multă bucurie şi grijă pentru cei mici, şi-au dedicat timpul realizării unui proiect menit să fie un ajutor oferit din toata inima acelor copii care au mare nevoie de ajutor şi mai ales de acea legatură care le dă speranţă şi încredere că vor reuşi.

Toate companiile, care doresc, pot redirecţiona 20% din impozitul pe profit datorat statului către Asociaţia Aripi spre Viaţă pentru a reuşi dotarea cu aparatura medicală necesară centrului de zi pediatrie şi pentru susţinerea copiilor afectaţi de leucemie, cancer şi alte boli grave.

Aşadar, Asociaţia ARIPI SPRE VIAŢĂ a fost înfiinţată în 2010, iar prin proiectele desfăşurate contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor şi tinerilor afectaţi de leucemie, cancere şi alte boli grave, ajutând la salvarea lor. Prin dăruire şi atitudine, ajutor umanitar şi responsabilitate, încurajare şi speranţă, transparenţă tuturor acţiunilor noastre. Asociaţia ARIPI SPRE VIAŢĂ acţionează pentru sănătatea copiilor şi binele familiilor lor.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata