Augustin Viziru: “Am o meserie foarte grea de care sunt foarte mândru”

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 195 citiri
6 min citire

Inrolare trafic.ro
Actorul Augustin Viziru și-a făcut debutul în actorie, pe micul ecran, sub îndrumarea regizorului Iura Luncașu, care l-a cooptat în serialele de la Acasă TV precum Lacrimi de iubire, Regina, Iubire și onoare, deschizându-i drumul în industria filmului. Cele mai recente producții în care a jucat sunt Libertate (2023) și serialul Vlad (2021),  actorul participând și la diverse reality show-uri în ultimii ani.

Augustin Viziru: “Iura Luncașu este mai mult decât un prieten, este un mentor”

Însă de când a devenit tată, Augustin Viziru și-a schimbat prioritățile și se implică în proiecte în măsura în care nu îl țin prea mult timp departe de fiica sa, Maria. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, actorul ne-a vorbit despre relația pe care a păstrat-o cu Iura Luncașu, dar și despre rolul de tată full time din viața reală, de care este mândru.

Augustin Viziru a fost prezent marți seara la Cineplexx Băneasa, unde a avut loc premiera de gală a comediei Complotul bonelor, distribuită de Vertical Entertainment. Actorul i-a fost alături regizorului Iura Luncașu, căruia îi este recunoscător, fiind omul care i-a schimbat traiectoria în viață pe plan profesional.

La întrebarea, suntem la premieră la Complotul bonelor, cu cine ai venit la film?

Acesta a răspuns, „Am venit singur, pentru că fetele mele sunt răcite, le-a prins gripa. Am venit să văd evoluția lui Iura.

Apoi, te leagă o prietenie de lungă durată de Iura, de când jucai în serialele de la Acasă TV.

ĂÎn afirmaţiile sale, „Dacă nu era Iura, nu vorbeam cu tine acum aici. A fost omul care mi-a oferit cea mai mare încredere, omul care îmi spunea: “stai liniștit că ești bun!” Foarte puțini oameni au spus-o sincer în viața mea și faptul că el mi-a dat încrederea asta s-a văzut și pe ecrane, se vede și în ziua de astăzi.

Este mai mult decât un prieten, este un mentor. Tot ce am văzut pe lângă el am furat, am învățat, felul cum se poartă cu oamenii, cu echipa, ce face el e foarte greu, e un mecanism întreg care funcționează acolo datorită lui.

Augustin Viziru: “De acum încolo, fetița mea va fi emblema mea”

La întrebarea, Nu îți este dor să revii pe micul ecran?

„Întotdeauna am spus că pentru mine e o scăpare din orice treci prin viață. În momentul când joci un personaj și când te concentrezi asupra personajului, într-o oarecare măsură reușești să te deconectezi de la problemele interne.

Pe lângă asta, eu sunt un om care îmi place să lucrez cu oameni, îmi place să glumesc, îmi place să am spirit de echipă pentru că așa m-a crescut tata, am crescut în colectiv și mi-e dor, dar în același timp am și o fetiță care are nevoie de atenția mea și nu cred că e atât de important de ce mi-e dor acum. Cred că fata mea, în momentul de față, mai ales în primii 7 ani până se modelează, e important să petrec cât mai mult timp cu ea.

Chiar dacă lumea spune că sunt putoare și nu fac nimic, am o meserie foarte grea de care sunt foarte mândru, precizază acesta.

De tată full time.

„Da, tată full time. De acum încolo, fetița mea va fi emblema mea, eu mi-am făcut datoria cum ar veni. Și atunci e foarte important să petreci cât mai mult timp cu copiii tăi”.

Cum este Maria? Cu cine seamă? Te regăsești în ceea ce face ea? Îți calcă pe urme? E năzdrăvană?

În precizăeile sale, „Îți dai seama că e fata mea și dacă stau cu ea are toate gesturile mele. E copie, Maria e mini eu. Ei până la 7 ani sunt doar pe download. Are 3 ani și 8 luni. E important să stai aproape de ei în primii 7 ani cât sunt pe download, după aceea când încep să aibă discernământ…în viață!

Augustin Viziru: “Eu cu Iura întotdeauna voi lucra indiferent, nici nu trebuie să-mi dea bani”

Iura ți-a mai propus vreun rol?

În contextul profesional,” Eu cu Iura am avut întotdeauna o relație foarte deschisă și foarte onestă. Mi-a și zis: “Vreau să vezi filmul, vreau să știu părerea ta după!” Știe că sunt corect. Eu cu Iura întotdeauna voi lucra indiferent, nici nu trebuie să-mi dea bani, nici nu trebuie să mă sune, trebuie să-mi zică: vino mâine la filmare că avem treabă”!

Baftă! Să te vedem pe micul sau pe marele ecran!

În momentul de față singura chestie este să am foarte mare grijă că vreau să fiu cât mai mult timp alături de copil.

Sursa – playtech.ro