Automatul de cartofi este afacerea cu care un român vrea să dea lovitura

De Jurnalul Național Actuale Investiții 253 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Deși nu este invenție românească, deși ar fi putut să fie, vorbim de afacerea cu care un român vrea să dea lovitura, automatul de cartofi.

Care este afacerea cu care un român vrea să dea lovitura

Astfel, ideea nu este una românească, ea existând deja de ceva timp în alte state europene, și nu numai. Dar, în cazul de față ideea salutară a românului nu face altceva decât să ne arate că se poate, dacă vrei cu adevărat.

Românul, un cultivator de cartofi, a decis că cea mai bună metodă de a ajunge direct la client este să-și vândă singur producția de cartofi. Așa se face că, printr-o investiție de 15.000 de euro, fermierul a decis să-și monteze automatul de cartofi cu 36 de compartimente în care basculează cartofi proaspeți, iar clienții vin și cumpără direct, fără intermediar și fără a mai pierde zile stând la tarabe. Automatul de cartofi este dotat cu terminal de plată cu cardul, dar și de un terminal pentru plata cash.

În afirmaţiile sale, „Investiția este compusă din automatul cu 36 de compartimente, căsuța din lemn, cât și amenajarea unei parcări. În total, estimez că am investit suma de aproximativ 15.000 de euro”, declară fermierul, conform Transilvania Business.

Ce este automatul de cartofi?

Automatul de cartofi, de fructe sau un distribuitor automat de legume oferă o capacitate foarte mare într-un spațiu limitat. În funcție de cerințele fiecărui fermier, aceste automate sunt configurate cu 4 până la 8 straturi de 150 mm până la 340 mm.

În plus, numărul de secțiuni variază de la 9 la 24 pe strat. Acest lucru înseamnă că aparatele pot stoca până la 184 de produse, conform unui producător de astfel de utilaje.

Automatul de cartofi este dotat cu opțiuni de plată pentru clienții care pot plăti în numerar cu bancnote și monede, iar automatul le va da restul. De asemenea, este posibilă plata electronică cu un card bancar.

Care sunt avantajele unui distribuitor automat pentru produse agricole

Deși ar putea părea o investiție mare, dar privind în viitor beneficiile unui astfel de sistem s-ar putea să fie extrem de rentabil. Iată cam care ar fi beneficiile unui astfel de sistem de vânzare:

Mai multă cifră de afaceri: Vindeți 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și generați o cifră de afaceri mai mare. Inclusiv în alte locații.
Mai mult randament: Vindeți direct și, prin urmare, vă stabiliți propriul preț și propria marjă
Mai mult timp: Economisiți timp, deoarece nu trebuie să vă ocupați de un magazin.
Mai multe produse: Stocați până la 184 de produse: de la cartofi la fructe și legume. Spațiu din belșug.
Ușor de mutat: Pur și simplu deconectați și conectați la noua locație; de atât este nevoie pentru mutare.
Livrat „plug-and-play”: Primiți automatul de vending complet învelit. Nu trebuie să asigurați niciun adăpost, încălzire sau ventilație suplimentară.
Gata de utilizare: Automatul de vending este imediat gata de utilizare: trebuie doar să-l conectați la rețeaua electrică și ați terminat.

Interesante aceste noi metode adresate fermierilor care își pot vinde astfel marfa direct, fără intermediar și controlânud-și în mod direct investițiile, vânzările, veniturile și chiar profiturile.

Sursa – playtech.ro