Bannere publicitare Roll Up sau Pop Up?

0 255

Orice antreprenor intelege ca, fara reclame adecvate, crearea unui renume pentru business este practic imposibil de realizat. Exista numeroase tehnici pe care o companie le poate face pentru a-si promova afacerea catre potentialii sai clienti, fara a fi nevoie sa scoata o multime de bani. Probabil, cel mai versatil si mai rentabil mediu de marketing este utilizarea bannerelor si afiselor pentru publicitate. Combinarea de bannere si afise este o solutie conventionala si testata. Acestea doua functioneaza deoarece ii ajuta pe oameni sa pastreze in minte imaginea marcii prin vizualizare. Si este un fapt dovedit acela ca oamenii isi pot aminti imaginile mult mai bine decat textele.

Proiectarea reclamelor comerciale prin bannere si afise, mai ales de tip roll up si pop up, este o arta, o creatie importanta atat pentru consumator, cat si pentru designer. Anunturile fascinante si specifice sunt utilizate pe scara larga pentru a transmite mesajele brand-ului, in special in ocazii speciale, cum ar fi sarbatorile. Bannerele roll up si pop up destinate publicitatii sunt, de asemenea, folosite pentru a atrage atentia oamenilor si pentru a tenta cititorii sa mearga la un anumit eveniment sau la o vanzare din zona. Continutul care trebuie comunicat in acest tip de publicitate trebuie sa fie la obiect, dar totusi atragator. Mesajul trebuie sa fie scurt si clar pentru a fi inteles de toata lumea, sau cel putin, de piata tinta a afacerii.

Publicitatea de acest tip este un mod eficient si economic de a promova un produs sau un serviciu, mai ales daca compania isi propune sa introduca pe piata o nisa limitata. Bannerele sunt cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de lansarea unui produs nou sau a unui serviciu, realizarea unei campanii de vanzari de scurta durata sau a unui eveniment publicitar sezonier. Scopul principal al crearii de bannere publicitare este de a garanta o campanie de marketing rentabila care produce rapid rezultate. Prin urmare, firma pe care compania o angajeaza pentru proiectarea bannerelor si afiselor este, prin urmare, un partener crucial in eforturile de marketing ale acesteia, deoarece echipa de proiectare ajuta la comunicarea caracteristicilor reale ale marcii.

Firma Trade Media produce o gama larga de afisaje de format mare, ideale pentru utilizarea promotionala, lansarea produselor si afisarea informatiilor la expozitii si evenimente. Si pentru ca am vorbit mai sus de bannere roll up si pop up iata ce sunt acestea:

Bannere Roll up – Uneori denumite bannere cu rola, acestea constau intr-un cartus care formeaza o baza din care este rulata in afara grafica tiparita. Sunt usor de transportat, foarte simplu de pus in functiune, sunt de inalta calitate si  intr-o gama de dimensiuni diferite.

Bannere Pop up – Acestea sunt mai substantiale si pot fi adesea realizate din mai multe panouri care sunt aplicate unui cadru expandabil. Ideale pentru expozitii si evenimente, bannerele pop up sunt disponibile in mai multe forme si dimensiuni, cu intregul afisaj rabatabil pentru transport in propria carcasa.

Anunturile unice si impresionante ale acestor bannere sunt adesea observate de clientii potentiali, de aceea este esential ca designul bannerului sa fie pe masura. Trade Media este compania care are abilitati pentru a crea tipul potrivit de imagine pentru anunt. Catalogul de proiecte al firmei va va oferi idei despre cea mai buna modalitate de a veni cu un material publicitar intr-un banner sau un afis, astfel incat imaginea si mesajul marcii sa iasa in evidenta. Creativitatea si imaginatia designerilor din companie vor permite oamenilor sa inteleaga clar mesajul. Acest lucru va genera o conexiune pozitiva cu afacerea expusa publicitatii.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata