Blestemul norocoşilor de la Loto!

Anoop, un șofer din sudul Indiei, a câștigat la începutul lunii septembrie premiul cel mare la Loterie, însă atenția primită din această cauză l-a făcut să își dorească să nu fi câștigat.

Astfel că, Anoop este un simplu șofer din Kerala, un stat din sudul Indiei. Acesta a câstigat la Loteria Națională 250 de milioane de rupii (echivalentul a 3,06 milioane de dolari americani) la începutul lunii septembrie.

Însă, după o săptămână de la marele câștig, bărbatul a postat un mesaj video pe internet prin care le cere persoanelor necunoscute să nu mai apeleze la el pentru ajutor financiar.

„Mi-aș dori să nu fi câștigat. Poate că al treilea premiu ca valoare ar fi fost mai bun”, afirmă el. Din cauza celor care îi vizitează casa, Anoop a adăugat că se gândește serios să își ia familia și să se mute în altă locuință, pentru că situația a devenit de-a dreptul copleșitoare.

După câștigarea jackpotului, Anoop a apărut pe primele pagini ale ziarelor naționale din India, fiind cel mai mare premiu oferit vreodată de Loteria din Kerala, potrivit știridiaspora.ro.

Șoferul cumpărase biletul de loterie cu o zi înainte de a pleca spre Malaezia pentru un loc de muncă, cu bani împrumutați din pușculița fiului său.

De asemenea, după ce cazul lui a fost mediatizat, familia acestuia s-a bucurat de foarte multă atenție, care în timp a devenit agasantă.

„Am fost foarte bucuros când am câștigat. Erau mulți oameni și camere video în fața casei noastre și eram cu toții foarte bucuroși”, a mai precizat acesta în mesajul video.

„Acum nu mai pot să ies din casă, nu pot să ies nicăieri. Copilul meu este bolnav și nu pot să-l duc la doctor. Tot ce pot să le spun tuturor este că nu am primit încă nici un ban. Nimeni nu pare să înțeleagă problema mea, ori de câte ori le-aș spune acest lucru”.

Anoop va primi după reținerea taxelor guvernamentale suma de 150 de milioane de rupii.

Acesta și familia lui s-au mutat în prezent în locuința unor rude pentru a scăpa de toată atenția primită. Bărbatului îi va fi oferit de către guvernul statului Kerala un program de pregătire în domeniul managementului financiar pentru a îl ajuta să folosească banii așa cum trebuie.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata