Blue Air derulează o campanie prin care pot fi cumpărate două bilete de avion la preţ de unul

143

Pentru următoarele două zile, operatorul aerian Blue Air anunţă derularea unei campanii promoţionale „Valentine Sale”, în care pot fi achiziţionate două bilete de avion la preţ de unul.

„Pentru toţi cei care iubesc zborul şi călătoriile şi pentru toţi îndrăgostiţii care se pregătesc să sărbătorească ‘Ziua Îndrăgostiţilor’, Blue Air desfăşoară în perioada 19 – 20 ianuarie campania Valentine Sale: 2 bilete la preţ de 1. Pe parcursul desfăşurării campaniei, clienţii Blue Air se bucură de oferta 2 la preţ de 1, la fiecare bilet de avion achiziţionat primind încă un bilet gratuit. În plus, pasagerii se bucură de flexibilitate, oferta incluzând posibilitatea modificării datelor de zbor, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute ale planurilor de călătorie”, informează compania aeriană într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

Astfel, oferta este valabilă pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021, iar toate rezervările includ opţiunea de modificare a datelor de zbor o singură dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

În prezent, Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească în funcţie de numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 15 ani de activitate a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat mai mult de 340 milioane de kilometri.

Aşadar, Blue Air este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata