Blue Air lansează primul serviciu low-cost direct de la Cluj Napoca la Paris Charles de Gaulle

230

Compania aeriană Blue Air a anunţat că lansează primul serviciu direct între Cluj Napoca şi Paris Charles de Gaulle, conectând Clujul cu aeroportul principal din Paris, a anunţat vineri compania.

În contextul organizatorico – financiar, zborurile sunt disponibile pentru rezervare, preţurile biletelor începând de la 14,99 euro/segment – cu o schimbare gratuită a datelor de călătorie şi taxe incluse.

Începând cu 23 aprilie 2021, compania Blue Air introduce zboruri directe între Cluj Napoca şi Paris Charles de Gaulle, oferind două servicii săptămânale în cadrul Orarului de Vară 2021.

În prezent, Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC). Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

De altfel, compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata