”Brașovenii au de ales între un om pe care-l caracterizează experiența și actualul primar, care face doar gălăgie”

De Jurnalul Național Actuale Politică 110 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

În Brașov, liderii PNL au vorbit despre lucrurile bune făcute de administrația liberală și de ceea ce va însemna reîntoarcerea lui George Scripcaru la Primăria Brașov.

„După mai multe întâlniri l-am convins să accepte candidatura la primărie. Am reușit să-l convingem și iată-l angajat pe această nouă candidatură și sunt convins că va fi benefică pentru brașoveni. Cu echipa liberalilor brașoveni va fi în continuare cel mai bun primar al brașovenilor”, a punctat președintele PNL Nicolae Ciucă.

În opinia sa, ”Am toată convingerea că în 9 iunie ne vom lua revanșa. Putem spune brașovenilor că știm să facem administrație, iar proiectele implementate sunt deja vizibile în comunitățile în care am fost deja prezenți.

Am lucrat fără să creez scandaluri, fără turbulențe. Nu m-a recomandat nici cearta, ci ceea ce este vizibil la nivel de CJ Brașov”, a spus Adrian Veștea.

La rândul său, ”Vreau să vă spun că astăzi, în fața a peste 500 de colegii liberali din tot județul, am spus un lucru foarte clar, brașovenii au de ales între un om pe care-l caracterizează experiența, determinarea și actuala administrație care, în afară de gălăgia pe care o face actualul primar, în afară de faptul că au promis că vin oameni noi, au ținut administrația în stagnare.

Cât privește CJ vreau să-i mulțumesc colegului meu Adi Vestea, a venit sa pună umărul la stabilitate în guvernare, continuitate și cred eu ca acest lucru l-am resimțit cu toți. El a luat decizia sa se reîntoarcă, va fi un președinte foarte bun.

Toți ceilalți colegi care își vor reînnoi mandatele au arătat că știu sa facă administrație. Sunt convins ca experiența le va fi de mult ajutor. Sunt convins că atât domnul Scripcaru cat și Adi Vestea le vor fi exemple”, a declarat Lucian Bode.

În contextul politic, ”Eu și colegii mei vedem în Brașov un potențial de dezvoltare economică și vrem să promovăm această oportunitate. Am găsit disponibilitatea oamenilor de afaceri de a investi în proiecte noi și de a-și dezvolta afacerile. Pentru mine înseamnă un model de comunicare care trebuie să realizeze o interconectare.

Am venit să sprijin doi oameni de administrație, doi candidați ai PNL care cu certitudine o să câștige alegerile din luna iunie, o să-și recâștige Primăria Municipiului și celelalte localități unde nu avem primari. Diferența au făcut-o faptele. Diferența o fac lucrurile lăsate in urmă, nu cele pe paginile de Facebook”, a declarat și Nicolae Ciucă.

PNL, cu Adrian Veștea la Ministerul Dezvoltării, a susținut creșterea fondurilor alocate de la 1,9 miliarde lei în 2023, la 4,6 miliarde de lei în 2024.

Asta înseamnă 2.250 km drumuri modernizate, 150.000 de branşamente individuale la apă-canalizare şi 8.397 branşamente individuale la reţeaua de gaze naturale.

 

În cadrul unei conferințe de presă, aceasta a fost susținută de președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, candidatul la funcția de președinte al CJ Brașov, Adrian Ioan Veştea și candidatul la primăria municipiului Brașov, George Scripcaru

 

Sursa – www.antena3.ro

TAGGED: ,