Campania naţională „Pentru că oamenii contează, Pune tu bariera traficului!”

Foto: netbasequid.com
0 107

Miercuri 10 februarie 2021,reprezentanţii ANITP Centrul Regional Ploieşti în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa au desfăşurat în cadrul campaniei naţionale „Pentru că oamenii contează, Pune tu bariera traficului!”, activităţi de informare şi prevenire şi distribuire de material antitrafic la Gara de Sud şi Autogara ATYC Târgovişte şi la Liceul Tehnologic Pucioasa, la data de 10.02.2021.

În cadrul acestei campanii, activităţile au vizat, transmiterea de informaţii şi sfaturi preventive, iar temele dezbătute fiind: traficul de persoane, siguranţă pe internet şi delincvenţa juvenilă, iar scopul acestor acţiuni fiind acela de a spori gradul de conştientizare a tinerilor cu privire la infracţionalitatea care se petrece atât în mediul online, cât şi în viaţa reală.

Un alt scop al campaniei a fost de a se marca, cu această ocazie şi Ziua Siguranţei pe Internet sărbătorită la data de 09 februarie 2021. Însă aceste activităţi vor continua şi în perioada următoare pentru că ne dorim ca informaţiile şi mesajele noastre să ajungă la un număr cât mai mare de elevi pentru conştientizarea pericolelor existente şi învăţarea unor deprinderi care să îi ajute să ia decizii bune în viaţă, fără a se pune în pericol.

În prezent, dialogul şi parteneriatul rămân elementule esenţiale în această luptă împotriva traficului de persoane, indiferent de provocările întâmpinate.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata