Când te vei căsători, în funcție de data nașterii?

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 167 citiri
5 min citire
 

Căsătoria reprezintă un eveniment extrem de în viața fiecărui om. Prin urmare, fiecare individ caută să aleagă cel mai bun partener pentru marele moment, cel alături de care să trăiască până la sfârșitul vieții. În contextul astrologic, când spun astrele că te vei căsători, în funcție de data nașterii.

Când te vei căsători, în funcție de data la care te-ai născut

Numerologia și astrologia au dat un calcul exact al vârstei la care urmează să se căsătorească fiecare, în funcție de data nașterii și semnul zodiacal.  Care sunt cei mai grăbiți, dar și cei care vor fi nevoiți să își aștepte ceva mai mult timp alesul.

Berbec

Numerologic, pentru acești nativi nu este niciodată prea devreme pentru a se căsători dacă se îndrăgostesc nebunește. Prin urmare, ei nu vor aștepta prea mult pentru a face nuntă și se poate întâmpla chiar înainte de a împlini 20 de ani.

Taur

În general, taurii caută armonie și o relație frumoasă, fapt pentru care sunt foarte precauți. Vor cântări și se vor gândi de mai multe ori înainte de a lua o decizie privind căsătoria. Pasul cel mare îl vor face după vârsta de 25 de ani, când sunt vor fi siguri că și-au găsit ”alesul”.

Gemeni

Atât pentru bărbaţi cât şi femei, nativii gemeni sunt foarte complicați si indeciși, fapt pentru care le este greu să găsească o pe cineva care să îi iubească cu adevărat și să le susțină starea de spirit. Va dura ceva timp până când vor merge în fața altarului, acest lucru urmând a se întâmpla în jurul vârstei de 35 de ani.

Rac

Încă din vragedă vârstă, formarea unei familii este idealul suprem al vieții pentru Raci, astfel că aceștia vor spune cel mai important DA din viața lor chiar și înainte de 20 de ani.

Leu

După însăşi denumire, leii se simt mici vedete, iar nunta le va oferi șansa de a fi prinți/prințese pentru o zi. Visează la asta încă din copilărie, astfel că sunt șanse mari să facă nuntă înainte de 25 de ani.

Fecioară

Pune înainte de toate dragostea, nativele din zodia Fecioară sunt perfecționiste în absolut orice, iar dragostea este o excepție. Prin urmare, va fi ceva mai greu să își găsească alesul. Nunta va avea loc în jurul vârstei de 30 de ani.

Balanță

Aşteaptă ca persoana cealaltă să facă pasul, acești nativi își doresc din tot sufletul o familie, dar au nevoie de persoana ideală pentru ei pentru a avea curaj să facă nuntă. Se vor căsători după vârsta de 25 de ani.

Scorpion

Pe repede înainte, scorpionii sunt în stare să ajungă la căsătorie chiar și după câteva întâlniri? Au foarte multă încredere în prima impresie și în instinct. Vor face pasul cel mare în jurul vârstei de 25 de ani.

Săgetător

De origine grăbiţi, odată ce au găsit persoana pe care o doresc, nu vor mai sta prea mult pe gânduri. Și ei vor ajunge în fața altarului la vârsta de 25 de ani.

 

Capricorn

În contextul personal, căsătoria va veni mai târziu acești nativi pentru că au alte priorități: carieră, poziție socială și mai apoi iubirea. Nunta va avea loc probabil în jurul vârstei de 30 de ani și asta pentru că sunt și ceva mai indeciși atunci când vine vorba de persoana potrivită.

Vărsător

În genaral, sunt solitati cu firi independente, aceștia nu prea cred în căsătorie. De asemenea, nu sunt susținători ai relațiilor pe termen lung, fapt pentru care, dacă va fi vorba de nuntă, o vor face doar pentru cei dragi. Iar asta după 30 de ani.

Pești

Statornici, iubitori, romantici incurabili, aceștia își doresc să aibă o nuntă ca în basme. Și se vor căsători de tineri, la scurt timp după împlinirea a 20 de ani, cu partenerul pe care îl au încă din adolescență.

 

Sursa – playtech.ro