Care aste reacţia lui Dan Negru, în comentariile despre mutarea sa la Kanal D

4 min citire
După ce a făcut mutarea anului în televiziune, Dan Negru uimește din nou printr-o postare pe contul său de socializare. Declarația sa vine ca urmare a reacției presei din România, care a scris tocmai despre subiectul „transferului” său la Kanal D.

După 20 de ani în care a fost mereu fidel postului Antena 1, Dan Negru a decis să se mute la Kanal D. Într-o postare pe contul său de socializare, binecunoscutul prezentator s-a arătat surprins de reacția presei din România legată de acest subiect. Acesta a declarat că nu este obișnuit „cu normalitatea asta” în televiziune.

În opinia sa, „Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic !!! E meritul formatelor și al echipelor!

Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televiziunii asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțimindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI.

 

Noi, televiziunea de aici, am pierdut multi oameni cărora n-am apucat sa le spunem că-i prețuim cât trăiau…Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordachescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital si avea vocea stinsă…84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim si vineri filmam pentru „Legendele”. A fost o vreme șeful divertismentului in TVR. A fost si șeful meu.

Povara recunoștinței e mai de preț decât povara urii!”, a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Mutarea anului în televiziune

În prezent, postul tv Kanal D și-a îmbogățit echipa, cu unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România: Dan Negru. Cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se în permanență, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D.

În acest sens, „Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, ieri într-un comunicat.