Care sunt avantajele unor periferice second hand

0 372

Evolutia tehnologiei a atins cele mai mari cote din ultimii ani. Marii producatori se mandresc cu lansari te top in toate domeniile, atat la nivelul calculatoarelor, cat si al smartphone-urilor dar si al perifericelor. Daca in prezent tehnologia de baza este parte a vietii de zi cu zi, perifericele nu sunt nici ele mai prejos. Acestea pot oferi utilizatorilor o experienta optima in utilizare, oferind mai multa rapiditate si reducand timpii de lucru sau durata de raspundere la anumite comenzi.

Investim in tehnologie sau in periferice?

Piata tehnologica ne pune la dispozitie atat electronice de top care mai de care mai inovatoare, atat la preturi mai reduse, cat si la preturi mai ridicate. Cu cat cerintele sunt mai mari, cu atat vor creste si preturile. Astfel, pentru o echipare completa si corespunzatoare, un utilizator modern poate plati in prezent pana la cateva zeci de mii de lei.

Insa, pentru cei cu bugete mai reduse exista posibilitatea de a achizitiona atat electronice de baza cat si accesorii, atat in rate, cat si variante second hand.

Multi se intreaba care este varianta cea mai optima. Si raspunsul il poti gasi in cele ce urmeaza.

Daca nu esti un utilizator de top care sa depinda 100% de investitia intr-un calculator, poti opta pentru o versiune mai accesibila, pe care o poti achizitiona la pret intreg sau in rate. Insa, daca iti doresti un articol durabil, rezistent, un calculator pentru jocuri sau mentru lucru, atunci e necesar sa investesti ceva mai mult.

Asa cum mentionam la inceput, perifericele iti pot face viata mai usoara. Si in cazul lor investitia se va cunoaste in timp, deoarece o investitie mai mare poate insemna o calitate mai buna si, in mopd automat, o durata de viata mai ridicata.

De ce sa-ti achizitionezi o imprimanta second hand

In magazinele de electronice care vand astfel de imprimante second hand ai posibilitatea de a gasi zeci de marci si imprimante noi sau putin utilizate, extrem de performante, la preturi extrem de mici. Asta te poate ajuta sa economisesti mai multi bani pentru achizitia unui calculator mai bun sau pentru alte accesorii necesare. Inainte ca ele sa fie comercializate sunt supuse unor teste riguroase, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.

Totodata aceste imprimante fac parte din colectia unor producatori de renume si sunt cu mult mai rezistente fata de multe modele din prezent. Materialele utilizate la constructia acestora sunt net superioare unor modele mai noi, dar acest lucru difera de la caz la caz.

Astfel de imprimante sunt recomandate atat in scop personal, cat si pentru birouri, societati, etc.

Nu uita periodic sa-ti faci si revizia la cartuse imprimanta si sa le schimbi la nevoie cu altele originale. Spre deosebire de cartusele reincarcabile, cele originale se consuma mai greu si rezista mai mult timp fara sa se usuce. Culorile sunt mai opace si mai intense, iar calitatea materialelor imprimate este cu totul si cu totul alta.

Asadar, de ce ai investi mai mult intr-o imprimanta slaba si noua, cand pentru aceeasi bani poti avea una de zeci de ori mai performanta?

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x