Care sunt cele mai populare cadouri pentru femei ?

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații Fashion 117 citiri
7 min citire

Inrolare trafic.ro
În general se spune despre o femeie că ori de câte ori avem ocazia sau simțim, ar trebui să o celebrăm prin diverse metode. O floare sau ceva plin de semnificație îi poate face ziua mai frumoasă. Iar dacă vorbim despre ocazii speciale, lucrurile stau cu totul altfel.

Poate fi vorba despre aniversarea relației sau nunții sau de sărbătorirea unei prietenii, poate fi vorba despre ziua de naștere sau onomastică…nu contează! Însă gestul de a alege un cadou, care să îi aducă zâmbetul pe buze, este unul plin de semnificație pentru acea doamnă sau domnișoară specială.

Totuși, de multe ori, mai ales pentru bărbați, alegerea unui cadou poate fi cât se poate de dificilă. Și asta nu pentru că nu ar avea magazine suficiente, ci pentru că domnii nu se pricep întotdeauna la astfel de aspecte.

Desigur, există și excepții de la regulă, fiind unii bărbați care nu numai că sunt foarte atenți, dar știu exact ce-și doresc femeile, ca să parafrazăm titlul unui celebru film cu Mel Gibson. Totuși există soluții și pentru cei care habar nu au ce să achiziționeze, pentru a surprinde o femeie, cum ar fii:

Bijuterii cu semnificație

Nu trebuie să subestimăm vreodată  puterea pe care o au podoabele. Acestea au fost și sunt cele mai iubite de către doamne sau domnișoare, indiferent de vârstă sau de statutul lor. Ele sunt de toate felurile.

Pot fi bijuterii din materiale prețioase, cu pietre sau diamante, sau din materiale precum piele, lemn, chiar și plastic. Bijuteriile nu sunt doar accesorii. Ele sunt un simbol al afecțiunii, uneori având semnificații foarte puternice, cum ar fi inelele dăruite de un bărbat unei femei.

Dar să știi că și un colier elegant sau o brățară delicată pot transmite mesaje puternice de iubire, de prețuire.

Dacă nu ai nicio idee despre cum să le alegi, îți sugerăm să optezi  pentru un design care să se potrivească stilului femeii respective, să se plieze pe personalitatea ei, iar dacă ai posibilitatea, poți alege chiar și bijuterii personalizate, cu inițialele sau datele importante pentru ea.

Experiențe memorabile

Uneori, cele mai valoroase cadouri nu sunt obiectele, ci lucrurile pe care le trăiești. Sunt femei care nu pun preț pe podoabe sau haine, însă își doresc ceva care să le facă să simtă că trăiesc.

O cină romantică la lumina lumânărilor, o escapadă de weekend într-un loc de vis, o zi de relaxare la spa, sunt doar câteva idei. Orice tip de experiență care știi că ar putea să o încânte poate reprezenta un cadou minunat, prețuit, ce nu va fi, mai mult ca sigur, uitat.

Parfumuri de lux

Nicio femeie care se respectă nu va ieși din casă fără să miroase frumos. Este o regulă pe care orice mamă ar trebui să o transmită fiicei și așa mai departe. De aceea, dacă nu ai idee ce să-i oferi, cu un parfum rafinat nu vei da greș.

Poți alege chiar un seturi cadou femei, care să conțină parfum, cremă de corp sau alte lucruri pentru îngrijirea personală. Acesta poate fi un cadou extraordinar pentru a-i sublinia feminitatea, pentru a se simți bine. Fiecare femeie are însă propriile preferințe.

De obicei, femeile iubesc parfumurile cu note delicate, florale, sau foarte dulci, persistente. Ideea este ca acestea să se potrivească personalității ei, să o facă să se simtă specială în fiecare moment în care poartă acest cadou înmiresmat de la ține.

Obiecte de artă

Nu toate doamnele preferă lucrurile care pot fi neapărat purtate. Mai sunt și din acelea care au nevoie de piese care le încânta privirea. Așa că, dacă acea femeie specială din viața ta este pasionată de artă sau chiar de design interior, un tablou, o statuie, o decorațiune deosebită pentru casă poate fi o alegere cu ajutorul căreia nu vei da greș.

În această categorie intră o mulțime de obiecte pe care le pot achiziționa din diverse locații. Există o mulțime de magazine de antichități care comercializează obiecte cu patină, care au o istorie în spate.

O adevărată cunoscătoare va știi să aprecieze valoarea lor. Pentru o femeie care iubește lectură, o carte poate fi asemenea unei piese de arăt. Alege titluri care să fie pe aceeași lungime de undă cu preferințele ei.

Cosmetice adorate

Am vorbit mai sus despre seturi cu parfumuri, creme sau alte produse de îngrijire personală. Să nu uiți faptul că acest aspect este deosebit de important pentru fiecare femeie.

Așa că un set de cosmetice sau produse de înfrumusețare, care să fie de calitate, poate fi un cadou pe care, mai mult ca sigur, îl va aprecia. Ar trebui să alegi branduri cunoscute, produse cu ingrediente bio, care să îi ofere o experiență plăcută.

Dacă nu cunoști brandurile de produse cosmetice, te poți adresa vânzătoarelor din magazinele specializate. Sigur acestea te vor ajuta în alegere.

Piese fashion

Nu putem nega că o femeie nu este preocupată de acest aspect. De fapt, moda a fost mereu o preocupare a doamnelor, indiferent de categoria socială. Aici chiar ai de unde să alegi.

Te poți orienta către o geantă elegantă, o eșarfă de mătase, o piesă vestimentară deosebită, o pereche de ochelari de soare trendy. Orice astfel de produs, care îi poate completa garderoba, va fi binevenit.

Trebuie să faci puțină cercetare, pentru că ai nevoie să îi cunoști stilul, dar și mărimea pe care o poartă, der cred că nu este atât de dificil să faci asta.

Sursa – www.capital.ro

TAGGED: ,